If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

ketagih ?_?
Sunday, 8 July 2012 • 20:41 • 0 comments




hye u all ^^ meet again..[alahai,xkan nak terang cam always..pepandai la korang!! korang kan SMART!! ^^]
hye u,u tahu x..i kan. . . . .
i kan. . . . . .
i kan . . . .                              
                                            ~ daaa =.= stupi_ la aq ny!!! cakap je straight to the point kan senang =.= baru la korang faham..yela...korang kan CLEVER AS EVER!! sumew nak kena sumbat masuk mulut!! cam baby!! daaa!! =.='' ~

i kan sebenarnya. . .

B
O
S
A
N
!

haha...sebenarnye,2 je yg kite nak katekan ^^ well,u knowme well kan ^^ haha [ hah!! korang x yah nak KENG ea!! korang kenal aq pun through CYBER WORLD nak over kata korang cam kenal aq seens baby!! sepak kang!! nak?? ^^]

*KENG- tipu

so...tajuk ahri ny ketagih kan?? well..hmm..sebenarnye,,,cite ny minggu lepas nye subjek sebenor nye ^^ haha...well ^^ cite dia bermula seperti. . .
dalam kelas ada budak depan aq 2 nama amira...kami memang x kamcing rr..biasa rr..dua2 style degil+''what i care!!'' = ntah ape bende aq tulis !!haha,well,amira ada la bawak asam ny...apa ntah...sedap siot kowt!! hoho..[aq makan semua sedap..hhihi]
tapi memang sedap..sebab aq suka makan...KAMI a.k.a aq,mira n others la..,so kami pun kongsi rr asam 2..


S
T
O
R
I
E
S

OF

S
H
O
R
T
E
S
T

YG AQ CUT!! ^,^ [blablablablablablablablabla. . . . . .]

well,sedap!! haha...2 ja nak cite..haha...lawak jex....joke2 je..jgn marah ea ^^
so,kami pun getting all along well..hmm ^^ kami serasi begitu..hoho..ketagih habis sape yg dah rase asam 2...sampai suruh amira gy beli la^^ hoho/...hebat kan..good x stories i??

alahai...puji la :'( huhu...dah la selalu kena ktuk last2 x jugak kena puji
[but for who yg penah puji i thanx a lot because i really hargai apa yg korang buat kena ia adalah sesuatu yg sangat mulia to me form u guys yg sentiasa support me like. . .NEVER END!! love u guys!! :*
MUAHHHHH!! ^^]



0 Comments:

Post a Comment


|