Love Yourself
Home Insta Twitter Follow Dash

owner



" May all of us are blessed with prosperous life ahead "


tagboard


Actually, i'm tooooooo lazy to edit this cbox part for now but anyway, thank you for bw here ^^ and you might just leave you footsteps in the comment until this part is fixed by me..


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

kesedaran untuk semua :D marilah kita sama2 berubah
Saturday, 29 June 2013 • 13:10 • 1 comments



 
hi and assalammualaikum buat semua yang sedang membaca entri ini!!!! :D
hari ni, sebenarnya eden nak kongsi satu kesedaran dengan korang!! ^_________________^ haha...bunyi macam pelik kan?? haha...adalah...sebenarnya benda ni tak peliks pun...
sebenarnya post dia ni mungkin akan menyakitkan hati sesetengah pihak tapi apa yang dia cuba sampaikan itu menarik :) for real...tak bohong korang punya dalam hal ni...nak tahu sebab apa???? sebab apa yang dia cuba sampaikan adalah sesuatu yang kita semua patut sedar dari awal lagi...ya. . .mungkin masa membaca post ni mula2 agak menyakitkan hati...tapi, sebenarnya, post yang dia buat ni bukan untuk tunding jari kepada sesiapa mahupun salahkan sesiapa, cuma untuk berkongsi rasa dan pendapat....KLIK SINI untuk fahami apa yang kongsikan dengan korang...bukan untuk jadikan hal ini satu isu, tapi untuk kita sama2 sedar dan ubahnya....tiada kesalahan dalam meminati sesuatu, tapi memuja sesame manusia?? itu pelik...sepatutnya kita memuja Pencipta yang Lagi Agung itu...sesuangguhnya setiap manusia tidak akan terlepas daripada melakukan kesilapan...hihi..mesti korang pelikkan?? kenapa hari ni, eden cam alim semacam jew?? hihi..sebenarnya, bagi eden. . .benda ini bukannya isu pun...ini semua sekadar peringatan kita untuk sesame muslim, sesame kaum...itu jew...eden mungkin kpoperz+jpoperz dan lain2 lagi...tapi, semua yang minat dan suka tu, hanyalah minat dan suka jew la...tak lebih dari tu...mungkin la kadang2 ada la ter'OVER' skit...tapi, sebelum nak tidur, eden akan fikirkan balik...ataupun masa ada kelapangan or stay sorang2 kan?? kita fikirkan balik, renung2kan kembali...biarpun sedikit kesedaran dalam diri, ianya tetap pernah ada..dan in sha allah dengan izin Allah, walaupun dengan sedikit kesedaran itu, kita tetap boleh berubah menjadi seseorang yang lebih baik berbanding dahulu... :D jadi, marilah kita sama2 berubah dan sedar akan kealpaan yang kita sedang lalui ^^ so, that's all from my now!! sekian untuk sekarang korang semua!!!! :D
 
 


1 Comments:

Blogger kurosaki ichigo said...

terbaiklah! :D

3 July 2013 at 18:40  

Post a Comment


|