Love Yourself
Home Insta Twitter Follow Dash

owner



" May all of us are blessed with prosperous life ahead "


tagboard


Actually, i'm tooooooo lazy to edit this cbox part for now but anyway, thank you for bw here ^^ and you might just leave you footsteps in the comment until this part is fixed by me..


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

Freebies: Header Anime 1# [transparents]
Saturday, 8 June 2013 • 22:05 • 0 comments



hi and assalammualaikum semua yg sedang membaca entri malam ni!! :D wahh, cepat jew dua minggu dah berlalu..besok kena sekolah >< huhuhu..best tu best la, tapi yg tak best tu, subjek yang paling membuatkan pelajar rasa bodo [ADD MATH!! 'o_o'] start MULA2 sekali kowt! =_=' dah la tak minat subjek tu, cikgu yg ajar tu plak rasa cam. . . erkkk! dah2...tak berkat ilmu kang XD
so, enough with apa aku celotehkan panjang2 ni...straight kew tjuk asal!! ^^ hari ni aku nak bagi korang anime header :D walaupun tak seberapa, aku harap korang suka dgn hasil ni ^^
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
hope korang sukakannya ^^ kalau nak, ambik jew...tapi tinggalkan komen anda kk:D
sekian!!


0 Comments:

Post a Comment


|