If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

TIPS MERAPU: menjadi diri sendiri yang anda sukai
Thursday, 7 February 2013 • 21:40 • 0 comments




*melambai ke arah korang!!*

hi!!! assalammualaikum w.t.k kepada semua para muslim yg membaca blog ini!!~ terima kasih kerana sudi menyinggah ke mari^^
haha...hari ni aku gila skit!! so, nak bagi tips yang berguna lagi merapu untuk korang berhibur dengannya~~
well, ini pun untuk kesedaran korang ok...tak semua orang sukakan kita, so. . jadilah diri sendiri dari menjadi seorang copycats ok!~

ok, now let us continue with our topic today:~

  1. pergi tengok cermin nampak refleksi korang kan?? itulah diri korang XD [JADI JGN NAK UBAH! buat pembedahan segala apa kes!!]
  2. jadilah siapa yang orang pandang sebagai diri korang! bukannya copycats dari budak HOT+COOL ntah dari pelusuk mana ntah tuu!~~
  3. JANGAN PERNAH MEMBENCI DIRI SENDIRI, sebab bagaimana anda telah dicipta. .begitulah sebaik-IInya DIA mencipta anda..
  4. sentiasa memperbaiki kelemahan diri dan BUKAN MENUTUPI kelemahan itu..
  5. jangan sentiasa memandang rendah akan kekurangan diri, sebaliknya. . cuba untuk memperbaikinya dan berusaha untuk berubah
  6. jangan malu untuk meminta pertolongan daripada kawan-II kerana merekalah yg akan membantu kita untuk berjaya dan sentiasa menyokong kita untuk menjadi siapa kita sekarang ini..
  7. sentiasa berfikiran positif
  8. jangan mendesak diri untuk menjadi siapa yg orang lain mahukan...
  9. sentiasa berbangga dengan pencapaian kita dan berusaha untuk lebih berjaya!
  10. BERUSAHA UNTUK MENJADI SEORANG YANG LEBIH BAIK DARI HARI INI!!




so, itu je lah tips merapu yang boleh aku berikan kat korang semua!! harap korang akan sentiasa percaya kan diri sendiri kerana diri anda berharga!! [apa yg aku merapukan ni!!]
kalau korang nak follow tips tu boleh je, tapi segala risikonya. . BUKAN TANGGUNGJAWAB SAYA!!~ haha..joke jew..haha...just satu jew nasihat aku. . .sentiasa sayangi diri anda dan mencintai diri anda dulu sebelum mencintai orang lain!!~ sekian untuk sekarang la nohh!~

~s.e.k.i.a.n.~


0 Comments:

Post a Comment


|