Love Yourself
Home Insta Twitter Follow Dash

owner



" May all of us are blessed with prosperous life ahead "


tagboard


Actually, i'm tooooooo lazy to edit this cbox part for now but anyway, thank you for bw here ^^ and you might just leave you footsteps in the comment until this part is fixed by me..


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

Freebies~ Header tak Transpearent
Saturday, 16 February 2013 • 21:05 • 1 comments





hi semua!!! and assalammualaikum kepada para muslim sekalian^^ hihi...tengok2!! tengok skit blog aku ni!! hihi..hodoh kan2 XD haha..opkos la..aku yang buat...bukannya merendah diri kk..but, this is TRUE!!! ianya sangat2 tak lawa..=_= ni pun belom habis mengedit blog ni..tak tahu la apa yang kurangnya, tapi rasa cam ada kekurangnya tu..hihi...
so!! entri hari ni...saja la..eden buat freebies..hihi...first freebies..tak lawa mana pun..so, kalau korang tak suka pun saya amat memahaminya^^ everyone have it's own taste kk^^
owh!! bab evtri yang lepas...tak jadi la nak buat cerita tu sebab, tiada sokongan dari sesiapa!! jadi terbatal serta merta benda yang akan berkaitan dengan entri itu..hihi..well!! here's the freebies yang kurang lawa tuk paparan korang^^ kalau nak amik rr, tapi komen ye sayang2 sekalian...






http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/404562_347962841987488_2029910799_n.jpg



http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537063_348136958636743_1452857958_n.jpg

kalau korang nak, copy link di bawah gambar header2 tu kk :D

ni dua je yang aku merajinkan diri membuat..^^ [mesti korang akan fikir..kalau dah tak rajin takyah la buat..batak je aku ni kan??]
haha..i know2 ^^ but, ini je yang dapat merajinkan diri aku untuk bekerja daripada bermalasan!!! hahaha..so, kalau korang nak, komen la..tak lawa mana pun^^
so, harap dapat la mencuci mata korang hanya dengan memandangnya XD
oh, yg mrs.baekhyun tu aku khaskan kepada Mrs.Baekki..dah kalau korang nak header tu boleh je...korang cuma perlu buangkan link http://gadisdemure.blogspot.com/ tu jew, [pegi je ke paint ok^^]
so, enjoy!!!

~s.e.k.i.a.n~


1 Comments:

Blogger shahrayyan said...

comeinya..!! btw., pasal crsor tu., bole je.. :)

18 February 2013 at 07:46  

Post a Comment


|