Love Yourself
Home Insta Twitter Follow Dash

owner



" May all of us are blessed with prosperous life ahead "


tagboard


Actually, i'm tooooooo lazy to edit this cbox part for now but anyway, thank you for bw here ^^ and you might just leave you footsteps in the comment until this part is fixed by me..


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

Freebies~ Header tak transparent 2#
Wednesday, 20 February 2013 • 19:57 • 0 comments




hi semua!!!! assalammualaikum~ apo khabar!! hihi...korang sihat?? bagus la ^.^ aku?? aku pun sihat, tapi dalam kesakitan!!!! arhh!!!!~~ sakit habis sendi2 semuanya..hmm, korang nak tahu tak sebab apa?? 
ini semua disebabkan oleh MERENTAS DESA!!! huhuhu:'( hah?? kenapa aku masuk?? sebab SEMUA WAJIB MASUK =_= what the hack rr kan!! ish2...sedih  benor weyh!! FOR REAL ni aku cakap x_x habis urat2 nak keras je rasanya...
ok2!! stop this silly moment between us kk..hihihi..
hari ini, nak bagi korang freebies yang tak seberapa yang aku buat lagi!!! hihi..sori la., ingat nak buat header yg transparent tapi nak download photoshop lambat benor!!!!~~
so here's the header!! hope you like it :D
ambil linknya di bawah kk^^





http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/539348_350253568425082_1026993894_n.jpg





http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/13185_350253621758410_336541440_n.jpg



http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/69620_350252808425158_192871329_n.jpg




http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/538272_350252798425159_1858336989_n.jpg




http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/480889_350253035091802_684083574_n.jpg


ok!!! thats all for now yang aku nak kasi korang!!~~~ hope korang suka la ok..kalau nak comment ye!~~ dan aku bukannya batak sangat nakkan creadit but PLEASE, jgn pernah mengaku benda yang korang tak buat tu hasil korang kk..^^

~sekian~





0 Comments:

Post a Comment


|