{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

Freebies~ Header tak Transpearent
Saturday, 16 February 2013 | 21:05 | 1 comments


hi semua!!! and assalammualaikum kepada para muslim sekalian^^ hihi...tengok2!! tengok skit blog aku ni!! hihi..hodoh kan2 XD haha..opkos la..aku yang buat...bukannya merendah diri kk..but, this is TRUE!!! ianya sangat2 tak lawa..=_= ni pun belom habis mengedit blog ni..tak tahu la apa yang kurangnya, tapi rasa cam ada kekurangnya tu..hihi...
so!! entri hari ni...saja la..eden buat freebies..hihi...first freebies..tak lawa mana pun..so, kalau korang tak suka pun saya amat memahaminya^^ everyone have it's own taste kk^^
owh!! bab evtri yang lepas...tak jadi la nak buat cerita tu sebab, tiada sokongan dari sesiapa!! jadi terbatal serta merta benda yang akan berkaitan dengan entri itu..hihi..well!! here's the freebies yang kurang lawa tuk paparan korang^^ kalau nak amik rr, tapi komen ye sayang2 sekalian...






http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/404562_347962841987488_2029910799_n.jpg



http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/537063_348136958636743_1452857958_n.jpg

kalau korang nak, copy link di bawah gambar header2 tu kk :D

ni dua je yang aku merajinkan diri membuat..^^ [mesti korang akan fikir..kalau dah tak rajin takyah la buat..batak je aku ni kan??]
haha..i know2 ^^ but, ini je yang dapat merajinkan diri aku untuk bekerja daripada bermalasan!!! hahaha..so, kalau korang nak, komen la..tak lawa mana pun^^
so, harap dapat la mencuci mata korang hanya dengan memandangnya XD
oh, yg mrs.baekhyun tu aku khaskan kepada Mrs.Baekki..dah kalau korang nak header tu boleh je...korang cuma perlu buangkan link http://gadisdemure.blogspot.com/ tu jew, [pegi je ke paint ok^^]
so, enjoy!!!

~s.e.k.i.a.n~


Newer Post
Older Post