{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

back from HIATUS!!
Tuesday, 29 October 2013 | 22:34 | 0 comments

assalammualaikum w.b.t to all readers yang rajin2 visit sini dan baca entri bosan aku ni!!!! 
hahaha!! :D wahh :'D aku akhirnya dapat jugak HIATUS >.< ingatkan dah tak boleh nak hiatus. . .yerr la, aku ni kan internet surfer yang tegar!! muahahaha!!! aku bosan =_= haha..baru je update blog dah bosan U_U' apa la nak jadi ngn aku ni!! haha..
btw, FINAL EXAM yang KILLING gilos tu dah END!!! tadi petang, pukul 2.00pm!!! haaa~~~ i'm free~~
free~~ free~~ [haish! tapi blom free mehh =.= REAL EXAM tahun depan.. huh 3_3]


tapi sekurang2nya, hari untuk tahun ni also has come to the end i guess :D "Alhamdulillah" dah setahun rupanya, dah nak berlalu dengan cepat... fuhh!
seriously!! masa cepat je berlalu kowt!! ferrhhhh~ ~ ~ aku rasa macam masih form 4 ok, masa aku cuba sedaya  upaya untuk tidak masuk kelas aliran sains +_@ huh, seriously memang menyakitkan hati toqq!!!
btw, tu ja kowt aku nak mention kat sini..malas nak tulis banyak2 la =.= sebab internet menyiput lebih slow dari siput, terus malas nak update!!!!



so, live your life greatly ok!! :D bye!


Newer Post
Older Post