Love Yourself
Home Insta Twitter Follow Dash

owner



" May all of us are blessed with prosperous life ahead "


tagboard


Actually, i'm tooooooo lazy to edit this cbox part for now but anyway, thank you for bw here ^^ and you might just leave you footsteps in the comment until this part is fixed by me..


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

back from HIATUS!!
Tuesday, 29 October 2013 • 22:34 • 0 comments




assalammualaikum w.b.t to all readers yang rajin2 visit sini dan baca entri bosan aku ni!!!! 
hahaha!! :D wahh :'D aku akhirnya dapat jugak HIATUS >.< ingatkan dah tak boleh nak hiatus. . .yerr la, aku ni kan internet surfer yang tegar!! muahahaha!!! aku bosan =_= haha..baru je update blog dah bosan U_U' apa la nak jadi ngn aku ni!! haha..
btw, FINAL EXAM yang KILLING gilos tu dah END!!! tadi petang, pukul 2.00pm!!! haaa~~~ i'm free~~
free~~ free~~ [haish! tapi blom free mehh =.= REAL EXAM tahun depan.. huh 3_3]


tapi sekurang2nya, hari untuk tahun ni also has come to the end i guess :D "Alhamdulillah" dah setahun rupanya, dah nak berlalu dengan cepat... fuhh!
seriously!! masa cepat je berlalu kowt!! ferrhhhh~ ~ ~ aku rasa macam masih form 4 ok, masa aku cuba sedaya  upaya untuk tidak masuk kelas aliran sains +_@ huh, seriously memang menyakitkan hati toqq!!!
btw, tu ja kowt aku nak mention kat sini..malas nak tulis banyak2 la =.= sebab internet menyiput lebih slow dari siput, terus malas nak update!!!!



so, live your life greatly ok!! :D bye!


0 Comments:

Post a Comment


|