If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

soalan cepumas_g@me t@gg!e :D
Tuesday, 28 May 2013 • 14:43 • 1 comments



hi semua :D assalammualaikum!!~ update lagi...well, alang2 tengah tak buzy ye dak??

actually, tengah uruskan hal first segmen yang dah LAMAAAAAAAA~~~~~~~~~~~~~~ tergendala tu hah XD eden dongan paro sponsor  masih lagi meneliti karya siapa yang paling menambat hati ^^ pemenang utama tu yang susah skit nak plih sebab semua karya BAGUSSSSSSSS2 punya :D for real cakap!!! apsal karya korang bagus2 sgt hah!! susah nak pilih taw ^^ ok! skip benda merapu tu, skg ni kita tgk tajuk entri ni...haaaaa. . . . . .  game taggie kans?? yesh! game taggie, ntah dari mana dan siapa berjangkitnya game taggie ni...well ^^ best jugak ^^ hihi..sampai dua org dah tag eden.. == disebabkan dua org, eden pun tak tahu la nak jawab mana satu...jadi, sebab eden rajin, eden nak jawab dua2 lew ^^ dan 11 org akan dtg, sila menanti soalan2 cepumas dari saya ye! saya suka sgt tnya soalan, jadi mungkin sukar buat anda untuk menjawabnya! ^^

RULES:~

1. Post this rules.
   2. Write 11 thing about yourself.

   3. Answer the question the tagger set to you. 
   4. Create 11 new question for those you want to tag. 
   5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post.
   6. You are not allowed to tag back.
(KENA OBEY RULES KAT ATAS TAW!)

11 things about me!~~

1. suka coklat and ice cream and any dessert sgt2 :D [hihiiiii]
   2. suka apa2 jew yang diperbuat dari cappucino [tambah2 ice blender or cappucino ice]

   3. suka barang branded [nampak poyo kans XD]
   4. bahan mentelaah yang pastinya komik dan novels :D [taksuka buku sekolah!] 
   5. perangai kadang2 cam gila2 skit ^^
   6. i like smiling :D
7. kebanyakkan mimpi yg dimimpi akan jdi kenyataan
8. kpopers tegar kk ^^
9. nak kurus dan nampak cantik!!
10. anak tunggal dan pemalas tahap dewa [bila ada mood rajin, rajin sgt2==] ^_^v
11. suka berada dlam dunia sendiri and kadang2 tu jeles dgn org sebab diorg ada apa yg eden takdo :p


soalan dari Iyera :~

1- what is your hobby?
mencari hobby baru

2. siapa artis yang awk paling minat dan kenapa?
ntah la... ==' L+woobin+jonghyun kowt..sebab L dalam shut up and let's go tu memang smart habis :) cam nak gigit pipi dia yang chubby tu, utk woobin dgn jonghyun pulak, dalam gentlemen's dignity tu diorg nampak cool gila!! huish...menggodas habis XD

3. apa yang sya akan cakap pada haters yang kutuk bias saya??
well, benda ni dah selalu jadi kat sekolah == perhhh!! sakit hati dgr, tapi takleh nak kata balik...boys dekat sekolah saya kan semuanya haters, so diorg ada geng...kalau lawan balik pun kalah...but sya just cakap " tahu la korang tu jeles, sebab diorg tu lagi hensem+pandai+berbakat+sopan+tak merokok cam korang!! so, jagan nak perasan diri tu bagus sgt!"

4. tempat paling romantik dekat korea yang saya tahu?
-pulau nami!!
-teddy bear museum!!
-n tower!!
-pulau jeju!!

5. perasaan saya bila bias masuk WGM??
rasa macam nak lenyek ent diorg == sedih taw!! patah berjuta!! huhu, benci terus bias tu XP

6. apa yg sya nak cakap pada bias sya kalau kami berjumpa?
"oppa!! nomanul saranghae [i only love you] hope you like me too, but i know. . .i have to share you with everyone [fans girling] else...i just hope, i am still someone you know in life ^^ bye :'( "

7. cita hantu yang diminati??
ntah..cam takde jew XD haha..ayah saya dah didik dari kecik minat cita action so, ntah la ><

8. peluang jdi guest dlm RM, nak msuk jdi guest dlm ep brpa?
ntah!! haha...tapi yang pasti, nak masuk dlam setiap ep yang ada bias kita la! [kalau camtu, tiap2 minggu masuk jadi guest XD]

10. 5 perkara kalau terjumpa haters yang sy akan buat pda diorg?
- tembak diorg guna bazuka
-ludah muka diorg [opps! cam t'lbih sudaa]
-maki diorg balik
-beri nasihat agar takyah membenci kpop kalau blom try sukakan kpop
-lunyai kepala diorg :D

9. gambar kenangan manis sya :D

banyak kenangan dengan budak2 kat atas ni ^^ gambar kelas sya tahun  lepas! :D


11. adakah sya team inspirit gila?
saya INSPIRIT!! yesh~~ :D



1 Comments:

Blogger nurnadiera said...

terima kasih sebab jawab ok.. ~kekekeke~ semua jawapan awk mmg awesome..~!!

28 May 2013 at 15:01  

Post a Comment


|