Love Yourself
Home Insta Twitter Follow Dash

owner



" May all of us are blessed with prosperous life ahead "


tagboard


Actually, i'm tooooooo lazy to edit this cbox part for now but anyway, thank you for bw here ^^ and you might just leave you footsteps in the comment until this part is fixed by me..


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

senarai peserta_First Segmen_My Bias is My Princes
Saturday, 25 May 2013 • 20:48 • 6 comments



hi and ASSALAMMUALAIKUM kepada semua pembaca!!! *fuh2...ha. . . ha. .  .hasyemmm!!!~* perh! berdebu siot beb blog eden XD
miss gilos blog aku....ferhhh~~~~ kesian my precious blog ni hoh!! cam berta'un jew tak di'update' benda2 kejadah yang terjadi in life aku ye dak!! haha...sori!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I'M SOOOOOOOOOOOOOOO SORRRRYYYYYYYYYYYYYYY!!!! REALLY SORRRYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!! huhu...maap yekkk kepada pengunjung2 belog sakai eden ni hoh~~ maap sebab tak kunjungi belog OHSEM korang tu ^^ maap tak update lama >< maap kepada semua peserta segmen eden yop! :( eden bebetul buzy benor...kalau tak buzy tu, berukband plak yang buzy memberuk :p sorryyyyy yopp!!~ok, malas nak lengah2, hari ni nak kasi lanjut itu segmen punya pasal la!! dah tak sabar beb eden nak bagi hadioh kat korang yopp!! *kenapa aku rajin guna perkataan yop ni?? =.= dah di 'BRAIN WASH' dengan novel2 yg eden makin galak membaca lew nyeh!!*
ok...first, soriiiii gila yop~~ lambat buat semua ni, biasa la, manusia == buzy memanjang kowt -_- fuhh, alang2 plak, sebelum cuti tu eden exam kan. . . .sekali, dua minggu daaaaaa eden exam yop!~ tu tak tahan gilos! second, hari ni nye post sal senarai peserta dulu kk :D dalam kul 10 atau lebih awal dari waktu itu atau lambat dari waktu yg dinyatakan tadi, eden akan update lak sal pemenang yehh!! ^^ in sha allah hadiah yang OHSEM gilos eden, akan mempercepatkan ye :D so, tanpa berlengah lagi, eden mempersembahkan senarai peserta segmen eden tu!! ada yang join berkali2 :D eden suka korang join berkali2 dengan cerita yang memang gempak gilos yosh!!~ so, enjoy story diorg. . .dan yang lain akan diuruskan secepat mungkin yo!!




6 Comments:

Blogger fadhlin said...

awk sy yg tulis, http://perfectly-imperfect-teen-97.blogspot.com/2013/03/segmen-pertama-my-bias-is-my.html, sy dah tukr url, ni yg baru --> http://f-threesixfive.blogspot.com/2013/03/segmen-pertama-my-bias-is-my.html

sorry menyusahkan..

25 May 2013 at 23:06  
Blogger this is how life's go everyday said...

owh :D xpe2..saya pun tgh free jew cuti ni...xmenyusahkan pun...^^ nanti sya tukarkan yop ^,^

26 May 2013 at 11:32  
Blogger Ween said...

checked! thanks :D

26 May 2013 at 12:17  
Blogger hararakacak said...

checked~ ^^

26 May 2013 at 17:28  
Blogger this is how life's go everyday said...

okie :D yg lain2 akan dtg ye ;D

26 May 2013 at 18:48  
Blogger bilah batrisyia said...

checked!! gomawo yop~~~ :)

26 May 2013 at 22:13  

Post a Comment


|