If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

Stay STRONG!
Monday, 25 July 2016 • 13:15 • 0 comments




Assalammualaikum and Hi :)

I promise this would just be a short entry. 

Haha, aku update harini sebab aku rasa macam nak luahkan apa aku rasa. Haish, i'm such a baby aren't i? 

I just hope that i'll always stay strong and smile even something hurts me. Susahnya jadi student college ni. Kids, teenagers yang bakal melangkah ke arah universiti, kolej dan yang seangkatan dengannya. Korang kena ingat sesuatu dan benda ni PENTING sangat!!!


  1. korang kena banyak TABAHKAN DIRI.
  2. korang kena tahu yang sebenarnya korang akan KORBANKAN banyak masa berharga korang dengan family tu demi study.
  3. korang akan jadi sangat busy, jadi JANGAN MERUNGUT.
  4. korang TAKKAN PERNAH ADA TIDUR YANG LENA.
  5. JANGAN BUSY BERCINTA, sebab itu akan membuatkan korang hanyut jauh. Kadang2 buat yang dilarang agama. (banyak scene ni terjadi depan mata aku, jadi marilah sama2 menghalang)
  6. penat memang penat, tapi PILIHLAH COURSE YANG DISUKAI. Baru tak menyesal.
  7. korang akan jumpa pelbagai jenis ragam punya manusia, jadi JANGAN TERLALU PERCAYA dengan cepat dekat seseorang.
  8. JANGAN JADI BOROS! (haha, ini paling penting.) 
  9. well, you are a going to be college student, so janganlah berharap korang akan ada duit sentiasa sebab DUIT AKAN MENGALIR MACAM AIR kalau korang tak pandai berjimat.
  10. kena PANDAI PILIH KAWAN.
Okayyyyy~ that's all what i have to say on this entry for now. Adik2, people does make mistake. But, tengoklah sekeliling dan cuba jadikan pengajaran. Buat keputusan yang lebih baik dan kalau boleh janganlah tersalah langkah because this is involving your future life. 

So sekian untuk sekarang lagiiii~


0 Comments:

Post a Comment


|