If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

PARA PEMENANG segmen My Bias Is My Prince
Friday, 22 November 2013 • 17:27 • 0 comments




assalammualaikum w.b.t kepada semua pembaca hoiii!! :D
apa khabar semuanya?!! :D lama ye, eden tak update??? betul la tu.. memang lama oun.. berdebu lah jugak blog ni.. haish2... kesian ye sayangku blog.. hmph, maap le.. kondisi internet eden ni memang tak membenarkan eden meneruskan penulisan eden ni hah!! bukannya niat pun takmo update!

so, harini eden update sebab nak UPDATE pasal segmen yang eden anjurkan dulu tu hah!  :3 maaf la.. sampai sekarang ni hah, tak habis2 lagi ye.. well, sebenarnya, memang nak umumkan dah beberapa bulan lepas.. tapi buzy dengan sekolah daa~ :D hoho..dan juga, ramai peserta tak tebus hadiah dari admin kita tu hah.. admin kita tu sampai 'tak larat' tunggu korang weyh! so, malas nak berpanjang2an kat sini.. nak bagi senarai peserta dulu..ok, bila eden jejak balik para peserta, ada setengah dah tukar link ye?? la!! apsal tak bagitahu oii!! camna nak cari korang!! dah la eden ni memang selalu akan dilupakan saja.. huhu.. sedih kk! haha.. ok, yg eden tak boleh nak relate tu.. maaf la.. ni sampai pemenang kita pun hilang! haish.. sedih kk!! sedih!!
ini dia senarai para peserta... :3



so pemenang UTAMA ialah: WINNER 1 & WINNER 2
tahniah2!! :D redeem hadiah anda DISINI >.< PM saya ye.. jgn tunggu2 kk.. yg lain tu, klu blom redeem freebies anda... silalah berbuat demikian kepada cik SPONSOR kita kat sini ye :D maaflah atas kelewatan untuk mengumumkan pemenang segmen saya ye!! :D


0 Comments:

Post a Comment


|