{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

i want to win EXO pendrive!!!
Saturday, 2 November 2013 | 20:14 | 0 comments

assalammualaikum w.b.t kepada semua pembaca yang rajin kunjungi blog aku!! :D thanks ok!! really appreciate you guys :')

ok, let me stop this crap out... hmm.. macam korang tengok tajuk entri entri hari ni dan gambar yang kat atas tu :) ini sebenarnya adalah contest yang diadakan kat fb.. but, aku pun alang2 dah lama [kowt =.=] tak update blog, so aku jadikan contest ni tajuk utama aku ^^
aku dah join contest ni, macam yang korang nampak, hadiahnya ialah pendrive EXO!!! >.<

*bunyi lagu growl* XD
so, kalau korang nak join boleh je... aku join pun sebab aku memang nak pendrive sekarang :3 muahahaha!!
alang2 kan!! >.< dah la tu, yang bonus aku dapat tu EXO punya PENDRIVE XD baru la syok skit orang kata >_____________<  [poyo je lebih aku ni kan XD]
btw, belum tamat lagi contest tu.. dia tamat 3/11/2013 pada jam 11.59pm... memang syok kan?? :3 ala, simple je rule dia ^^

1. LIKE our page <Stop & Shop Store>
2. LIKE this photo
3. SHARE this photo 
4. TAG 5 friends when share this photo
5. COMMENT "I want to win EXO pendrive" when share this photo

itu je syarat2 dia :3 simple kan?? so, apa tunggu lagi!! jom join ramai2 jom! owh, KLIK SINI untuk ke page tu ^^... so, good luck pada semua ye!!




Newer Post
Older Post