If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

want a NEW HAIRCUT!
Wednesday, 25 September 2013 • 22:15 • 0 comments




haloo and assalammualaikum w.b.t kepada semua yang sedang membaca entri hari ni!!
hihihi...dah agak lama kan aku tak update. . .????!!!! hahaha...so, agak bored la!! seriusly, memey bored habis ok!
hurm2, korang tahu tak. . .aku fikir nak potong rambut! (what!!!!!) well, it's kinda weird ekk?? (tak kowt kan2??) so, aku ingat nak pegi potong dua minggu lepas tapi sebab ABC (Allah bagi cuti) so, aku ingt nak potong minggu lepas la..tapi, aku pulak pergi kem dekat sedim. . . .well, menarik habis kowt beb!!! XD 
so, last2 ingat nak potong besoklah :3 well, tak sabar kowt...ok2, walaupun agak rasa keberatan yang teramat sangat!!! tapi aku redhakan jugaklah! muahahaha...weyh, aku dah lama sangat kowt teringin nak potong rambut pendek cam ulzzang or artis kpop kowt >.< [nampak sangat disitu nak meniru org jerkk kerjenye!!!!] hahahaha..takde la, sebenarnya aku memang teramat sangat nak potong rambut pendek cam hwayoung or ujin [ujin dari d unit] :3 amber punya rambut untuk yang wedding dress tu pun cantik gak XD arhh!!


*ni la rambut ujin yang aku nak jadikan contoh untuk rambut aku dipotong tu besok!! ok tak?



*ni plak rambut hwayoung tu..elok kan2?? comel tak agaknya dengan aku >m<



* rambut amber yang ni pun aku sukakan sangat2!! hahah... cantik jerkk aku tengok si amber ni hah!

so, korang rasa. . .yang mana elok dijadikan contoh?? disebabkan aku yang potong rambut tu..so, aku pilih rambut cam ujin..tapi rambut yang macam ujin tu, aku just buat potongan rambut macam tu la..bukannya highlight bagai kan2???? highlight kang, tak sah plak sembahyang aku kan?
ok2, dengan pandangan korang la,. . . . . . . .  dengan muka aku yang macam kat bawah ni... elok tak kalau potong rambut camtu???


*ok, tahu aku ni tak comel..keja wat comel kan2?? XD haha..faham sangat weyh! aku memang suka buat comel..yela, diri dah tak comel..nak jugak org puji comel XD

*hah, ni satu lagi gambo la. . . .nak bagi tengok clear skit..muka tak lawa ni :3 





so, ini saja untuk sekarang!! SEE YOU SOON!


0 Comments:

Post a Comment


|