If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

Ramadhan dah kembali, begitu jugak dengan aku!
Sunday, 21 July 2013 • 19:28 • 0 comments



assalammualaikum dan hi kepada semua pembaca blog ini!!!! :3 lama eden tak update ye dak??
hm2...maaf lew..internet slow, ni pun baru jew quota dia naik balik ^^ alhamdulillah!
hihi...kalau kira2 dah dekat 12 hari dah kita berpuasa..12 ramadhan dah pun ye?? :')
bangganya jadi seorang muslim >.< seronok sebab dapat menikmati bulan ramadhan ni!! sungguh!! tak bohong weyh!! memang best sangat2 tibanya bulan mulia ini...ha!! mesti korang fikir, aku suka bulan ramadhan sebab lepas ramadhan syawal...dapat duit raya gituh...ceh!! itu hal kemudian2 la...ini hal bulan ramadhan...ntah kenapa...tapi, feel bulan ramadhan rasa cam meriah sangat2...feel warm and lovely camtu la...ntah nak terang camna...owh!!tahu sebab apa dalam banyak2 bulan Islam, Ramadhan bulan paling mulia?? hmm2, sebab bulan ramadhan di anggap bulan pengampunan ataupun bulan taubat buat semua umat!
kalau korang nak tahu lagi, korang boleh jew search pasal bulan ramadhan dekat google jew kan ^^ nah, KLIK SINI kalau nak baca lebih lanjut mengenai bulan yg mulia ini ^^
hmm, jadi. . . .rasanya takde la apa yang nak di cakapkan sangat kat sini hari ni kat entri ini pada waktu ini XD so, rasanya sampai sini sahajalah ye!! 




Semoga Kita Sama2 Dapat Menghayati Bulan Yang Penuh Kemuliaan Ini Bersama2 :)


0 Comments:

Post a Comment


|