{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

Ramadhan dah kembali, begitu jugak dengan aku!
Sunday, 21 July 2013 | 19:28 | 0 comments
assalammualaikum dan hi kepada semua pembaca blog ini!!!! :3 lama eden tak update ye dak??
hm2...maaf lew..internet slow, ni pun baru jew quota dia naik balik ^^ alhamdulillah!
hihi...kalau kira2 dah dekat 12 hari dah kita berpuasa..12 ramadhan dah pun ye?? :')
bangganya jadi seorang muslim >.< seronok sebab dapat menikmati bulan ramadhan ni!! sungguh!! tak bohong weyh!! memang best sangat2 tibanya bulan mulia ini...ha!! mesti korang fikir, aku suka bulan ramadhan sebab lepas ramadhan syawal...dapat duit raya gituh...ceh!! itu hal kemudian2 la...ini hal bulan ramadhan...ntah kenapa...tapi, feel bulan ramadhan rasa cam meriah sangat2...feel warm and lovely camtu la...ntah nak terang camna...owh!!tahu sebab apa dalam banyak2 bulan Islam, Ramadhan bulan paling mulia?? hmm2, sebab bulan ramadhan di anggap bulan pengampunan ataupun bulan taubat buat semua umat!
kalau korang nak tahu lagi, korang boleh jew search pasal bulan ramadhan dekat google jew kan ^^ nah, KLIK SINI kalau nak baca lebih lanjut mengenai bulan yg mulia ini ^^
hmm, jadi. . . .rasanya takde la apa yang nak di cakapkan sangat kat sini hari ni kat entri ini pada waktu ini XD so, rasanya sampai sini sahajalah ye!! 




Semoga Kita Sama2 Dapat Menghayati Bulan Yang Penuh Kemuliaan Ini Bersama2 :)


Newer Post
Older Post