If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

BERUKband nye pasal, SEGMEN aku tergendala ==
Monday, 22 April 2013 • 18:56 • 5 comments




hi all!! and assalammualaikum >< *uwahhh~ ha. . . . .ha. . . .hasyoomm!!!!* hihi, berdebu nyo blog eden!! XD bersawangan kowt [ayt apa aku guna ni!!!]
hahah..hi all [again] sori la lama tak mengupdate anything to my dearest readers!!!!
aku super extra buzy+ada berukband slow+ internet connection yg teramat buruk!!!
i am deeply sorry!!!
lagipun eden baru balik dari kem kowt =.= kem kepimpinan a.k.a KEM PENGAWAS DAN PENGAWAS PSS....siot weyh!!! letih teramat sgt kowt!! kena redah hutan+panjat kaki gunung jerai+redah sungai...OMG you!! bangun dah la kul 4 == jgn cakap dpt tido awl....tido kul 1 @ 2 pagi kowt!! == siot! kem yg mendera, tapi best!! XD [eh2, dah jauh tersimpang dari jlan kebenaran kenapa aku buat post ni laa~~ hiiiiii^^]
ok!! sebab2 aku buat post yg takde kena mengena dengan segmen aku ini ialah,
  1. aku nak mintak maaf sebab lambat update anything kat blog disebabkan ke'buzy'an yg tak sudah..
  2. BERUKband yg sentiasa memBERUK bila aku nak update blog
  3. internet connection teramt sgt low ==
  4. dan post ni untuk memaklumkan kepada semua peserta segmen eden, dalam next post eden akan update senarai nama peserta2 yg join segmen eden tu,dan akan umumkan sebagai2nya di NEXT post ^^ [harap bersabar...maaf la.. == tenet eden memey suka cari pasey bila nak buat something yg important ^^]
ok^^ itu adalah antara2 sebab aku buat post ni^^ secondnya ialah, maybe eden akan update next post malam besok >< penat hari ni...maaf again ye!!!!! so sampai sini je buat sekarang kk ><


5 Comments:

Blogger WeenJoe said...

u__u rileks rileks. kiteorang setia menunggu awok XD

22 April 2013 at 22:36  
Blogger elia T33dylia said...

okay :) Happy camp ? haha xD

22 April 2013 at 23:31  
Blogger this is how life's go everyday said...

@weenjoe- thanks awok XD
@elia- == x mo ahh!! teruk kena 'dera' >< sakit ooo...boleh tercabut jantung kalau tak turun2 gunung jerai tu +_+

23 April 2013 at 18:01  
Blogger Arysha Hafrina said...

Setia menunggu :)

2 May 2013 at 20:54  
Anonymous Anonymous said...

It is not my first time to pay a quick visit this web page, i am browsing this site dailly and get nice
information from here daily.

My site - click here

9 May 2013 at 13:26  

Post a Comment


|