{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

BERUKband nye pasal, SEGMEN aku tergendala ==
Monday, 22 April 2013 | 18:56 | 5 comments

hi all!! and assalammualaikum >< *uwahhh~ ha. . . . .ha. . . .hasyoomm!!!!* hihi, berdebu nyo blog eden!! XD bersawangan kowt [ayt apa aku guna ni!!!]
hahah..hi all [again] sori la lama tak mengupdate anything to my dearest readers!!!!
aku super extra buzy+ada berukband slow+ internet connection yg teramat buruk!!!
i am deeply sorry!!!
lagipun eden baru balik dari kem kowt =.= kem kepimpinan a.k.a KEM PENGAWAS DAN PENGAWAS PSS....siot weyh!!! letih teramat sgt kowt!! kena redah hutan+panjat kaki gunung jerai+redah sungai...OMG you!! bangun dah la kul 4 == jgn cakap dpt tido awl....tido kul 1 @ 2 pagi kowt!! == siot! kem yg mendera, tapi best!! XD [eh2, dah jauh tersimpang dari jlan kebenaran kenapa aku buat post ni laa~~ hiiiiii^^]
ok!! sebab2 aku buat post yg takde kena mengena dengan segmen aku ini ialah,
  1. aku nak mintak maaf sebab lambat update anything kat blog disebabkan ke'buzy'an yg tak sudah..
  2. BERUKband yg sentiasa memBERUK bila aku nak update blog
  3. internet connection teramt sgt low ==
  4. dan post ni untuk memaklumkan kepada semua peserta segmen eden, dalam next post eden akan update senarai nama peserta2 yg join segmen eden tu,dan akan umumkan sebagai2nya di NEXT post ^^ [harap bersabar...maaf la.. == tenet eden memey suka cari pasey bila nak buat something yg important ^^]
ok^^ itu adalah antara2 sebab aku buat post ni^^ secondnya ialah, maybe eden akan update next post malam besok >< penat hari ni...maaf again ye!!!!! so sampai sini je buat sekarang kk ><


Newer Post
Older Post