{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

Segmen (Pertama) _ My Bias is My Prince_by_filzah
Thursday, 14 March 2013 | 16:20 | 27 comments
 
 Hi dan Assalammualaikum kepada semua!!!! hihi...Mood:~ tengah happy [sebab akhirnya dapat jugak buat segmen sendiri yang pertama!!]
hahaha..yela, teringin pulak bila tengok ramai yang buat segmen la, contest la XD jelly i u know!! >.< 
hihi...asyik2 masuk segmen orang jew, so. . sekarang eden buat la entry untuk korang jugak!!~ harap korang masuk+suka la entri ni XD hihi...
senang jew nak join segmen ni hah!! bukannya kpoperz jew boleh join! yang non-kpoperz pun boleh join!! haha XD segmen ini terbuka kepada semua ye...don't worry kk..hihi...segmen ni berkaitan dengan pelakon/penyanyi/artis yang kita minat!!! haha.. :D kalau kpoperz kitorang panggil bias la kans :D segmen ni senang jew untuk join dan buatnya hah!!~ taknak la complicated sangat first segmen ni hah...nanti pening pulak~~ hihi..so, untuk join segmen ni. . .korang kena tengok2 syarat2nya dibawah kk!! may the best win~~ good luck all!~
so, dengar bacaan Bismillahhirahmannirahim. . .Ku, merasmikan pelancaran Segmen (Pertama)_ My Bias is My Prince_by_filzah :D



 Syarat untuk join Segmen (Pertama)_My Bias is My Prince_by Filzah :-


  WAJIB ada blog~ (kalau tak ada boleh memberikan/menge'post'kan karya anda di blog boleh ke official page saya dan wajib LIKE Page diSINI^^ )


 copy banner yang comel dan lawa di atas ye ^^


 WAJIB Follow SINI dan para SPONSOR punya blog ye :D


 ini ialah SPONSOR 1SPONSOR 2 :D


 Harus mereka sebuah cerita mengenai diri sendiri dengan bias yang disukai tak kira bagaimana pun dan hasil karya sendiri!! [boleh ciplak hak orang lain tapi kasi KREATIF~]


 cerita anda akan dinilai dengan sebaik mungkin dan anda akan memenangi hadiah jika karya anda dapat menambat hati para SPONSOR :D [tapi hadiahnya tak la seberapa sgt ^^]


 Tag seorang kawan ataupun mana2 blogger dan pastikan dia tahu! :D

 anda perlu sambung cerita anda daripada "Pada suatu petang yang redup. . sambil menikmati secawan ________ dan menikmati pemandangan pantai yang indah di kafe ______, aku terlihat dia. . .",dan sambung lah dengan cerita korang tu :D haha [maaflah kalau susah ><]

  Hadiah yang disediakan:~


 hadiah utama ialah topup RM5 untuk 2xorg  :D


 Freebies buat 2xorg sahaja [freebies terbahagi kepada header,top button dan cursor bertemakan bias yg diminati. Pemenang kedua hanya boleh pilih salah satu freebies yang diatas dan pemenang pertama akan mendapat ketiga2nya]

 Blog anda akan di Promote [bagi top 15/ 15 yg terawal sahaja]

 Top button bias anda bagi semua yang menyertai segmen ini ^^

so, susah kew syarat2nya??? senang la jugak kan2?? XD hihi..so, selamat mencuba!!! ^^ owh, tarikh penutupan segmen ini belum di tetapkan lagi, jadi take your time untuk mereka cerita itu kk..taknak la cam novel, pendek2 pun dah ok ^^ tapi taknak la pendek bebenor![kalau boleh panjang lagi ok!]~ JANGAN LUPA letakkan link entri anda di komen ye~~
ha, Cik WeenJoe kita ada tanya, bila segmen ni start ye?? ha! it start hari ini...oppss!~ forgot already, maap le ye, blog ni masih dalam pembaikkan. sebab tu la camni hah! [keja dalam pembaikkan jew==' apa la yg kau baiki agaknye!] and please, kalau tak faham apa2, just cbox/ IM saya di FaceBook ye ^^

Tarikh penutupan segmen akan diupdate lain dan jikalau segmen ini kurang daripada 10 orang peserta, serta merta akan dibatalkan terus segmen ini.jadi, ajak la kpoperz yang korang kenal untuk sertainya! Harap Maklum [huhu...this is SAD mehh :'( ] ^^


Newer Post
Older Post