If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

Segmen (Pertama) _ My Bias is My Prince_by_filzah
Thursday, 14 March 2013 • 16:20 • 27 comments



 
 Hi dan Assalammualaikum kepada semua!!!! hihi...Mood:~ tengah happy [sebab akhirnya dapat jugak buat segmen sendiri yang pertama!!]
hahaha..yela, teringin pulak bila tengok ramai yang buat segmen la, contest la XD jelly i u know!! >.< 
hihi...asyik2 masuk segmen orang jew, so. . sekarang eden buat la entry untuk korang jugak!!~ harap korang masuk+suka la entri ni XD hihi...
senang jew nak join segmen ni hah!! bukannya kpoperz jew boleh join! yang non-kpoperz pun boleh join!! haha XD segmen ini terbuka kepada semua ye...don't worry kk..hihi...segmen ni berkaitan dengan pelakon/penyanyi/artis yang kita minat!!! haha.. :D kalau kpoperz kitorang panggil bias la kans :D segmen ni senang jew untuk join dan buatnya hah!!~ taknak la complicated sangat first segmen ni hah...nanti pening pulak~~ hihi..so, untuk join segmen ni. . .korang kena tengok2 syarat2nya dibawah kk!! may the best win~~ good luck all!~
so, dengar bacaan Bismillahhirahmannirahim. . .Ku, merasmikan pelancaran Segmen (Pertama)_ My Bias is My Prince_by_filzah :D



 Syarat untuk join Segmen (Pertama)_My Bias is My Prince_by Filzah :-


  WAJIB ada blog~ (kalau tak ada boleh memberikan/menge'post'kan karya anda di blog boleh ke official page saya dan wajib LIKE Page diSINI^^ )


 copy banner yang comel dan lawa di atas ye ^^


 WAJIB Follow SINI dan para SPONSOR punya blog ye :D


 ini ialah SPONSOR 1SPONSOR 2 :D


 Harus mereka sebuah cerita mengenai diri sendiri dengan bias yang disukai tak kira bagaimana pun dan hasil karya sendiri!! [boleh ciplak hak orang lain tapi kasi KREATIF~]


 cerita anda akan dinilai dengan sebaik mungkin dan anda akan memenangi hadiah jika karya anda dapat menambat hati para SPONSOR :D [tapi hadiahnya tak la seberapa sgt ^^]


 Tag seorang kawan ataupun mana2 blogger dan pastikan dia tahu! :D

 anda perlu sambung cerita anda daripada "Pada suatu petang yang redup. . sambil menikmati secawan ________ dan menikmati pemandangan pantai yang indah di kafe ______, aku terlihat dia. . .",dan sambung lah dengan cerita korang tu :D haha [maaflah kalau susah ><]

  Hadiah yang disediakan:~


 hadiah utama ialah topup RM5 untuk 2xorg  :D


 Freebies buat 2xorg sahaja [freebies terbahagi kepada header,top button dan cursor bertemakan bias yg diminati. Pemenang kedua hanya boleh pilih salah satu freebies yang diatas dan pemenang pertama akan mendapat ketiga2nya]

 Blog anda akan di Promote [bagi top 15/ 15 yg terawal sahaja]

 Top button bias anda bagi semua yang menyertai segmen ini ^^

so, susah kew syarat2nya??? senang la jugak kan2?? XD hihi..so, selamat mencuba!!! ^^ owh, tarikh penutupan segmen ini belum di tetapkan lagi, jadi take your time untuk mereka cerita itu kk..taknak la cam novel, pendek2 pun dah ok ^^ tapi taknak la pendek bebenor![kalau boleh panjang lagi ok!]~ JANGAN LUPA letakkan link entri anda di komen ye~~
ha, Cik WeenJoe kita ada tanya, bila segmen ni start ye?? ha! it start hari ini...oppss!~ forgot already, maap le ye, blog ni masih dalam pembaikkan. sebab tu la camni hah! [keja dalam pembaikkan jew==' apa la yg kau baiki agaknye!] and please, kalau tak faham apa2, just cbox/ IM saya di FaceBook ye ^^

Tarikh penutupan segmen akan diupdate lain dan jikalau segmen ini kurang daripada 10 orang peserta, serta merta akan dibatalkan terus segmen ini.jadi, ajak la kpoperz yang korang kenal untuk sertainya! Harap Maklum [huhu...this is SAD mehh :'( ] ^^


27 Comments:

Blogger Simple Syara said...

join :)

http://simplesyara.blogspot.com/2013/03/segmenpertamamy-bias-is-my-princeby.html

15 March 2013 at 15:17  
Blogger Arysha Hafrina said...

Join :) :D
http://alisyasuju.blogspot.com/2013/03/segmen-pertama-my-bias-is-my-princeby.html

15 March 2013 at 17:45  
Blogger Ween said...

join ^^

http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/03/segmen-pertamamy-bias-is-my-princeby.html

15 March 2013 at 20:59  
Blogger haraelle said...

http://pintu-suka-hati.blogspot.com/2013/03/segmen-pertama-my-bias-is-my.html

16 March 2013 at 00:14  
Blogger ARI SHAWOL said...

Dear, Ari join :)

http://realarishawol.blogspot.com/2013/03/segmen-pertamamy-bias-is-my-princeby.html

16 March 2013 at 00:24  
Blogger elia T33dylia said...

Join :)) Harap tengok .

http://t33dylia.blogspot.com/2013/03/segmen-pertamamy-bias-is-my-princeby.html

16 March 2013 at 00:35  
Blogger nieysa woonie said...

joined =_= http://nieysawoonie.blogspot.com/2013/03/segmen-pertama-my-bias-is-my.html

16 March 2013 at 12:26  
Blogger shahrayyan said...

http://dearmonyetsayang.blogspot.com/2013/03/segmen-pertama-my-bias-is-my.html

joined.!! enjoy..!! hehe

17 March 2013 at 00:28  
Blogger Ellyjym said...

saya join k http://imdreamingsohigh.blogspot.com/2013/03/segmen-pertamamy-bias-is-my-princeby.html

17 March 2013 at 03:53  
Blogger Nur Hanani Hazis said...

http://ken-himchan-wifey.blogspot.com/2013/03/mybiasismyprince-mystory.html

sorry sbb sy pun nk join!!! ><

17 March 2013 at 21:56  
Blogger Michin's said...

DAH BUAT !! HABIS KENE MARAH SAYA BUAT BENDA NIH ! HARAP MENANG !! YEAY (y) http://mickyndream.blogspot.com/2013/03/fanfic-c-o-n-t-e-s-t.html

18 March 2013 at 11:59  
Blogger ShAZlinn Shazz said...

akak comeyy .. saya join .. sila2 lah baca ya cerpen saya http://misspaiepal.blogspot.com/2013/03/segmen-pertamamy-bias-is-my-princeby_18.html

18 March 2013 at 22:20  
Blogger nanajoe said...

Assalamualaikum ~ *O*
eden joiinnn

[http://akubudakbiology.blogspot.com/2013/03/segmen-pertama-my-bias-is-my.html]

18 March 2013 at 22:28  
Blogger Nur Zakiah Akma said...

saya join ... ^^

http://www.ziechy99.blogspot.com/2013/03/segmen-my-bias-is-my-prince-by-filzah.html

21 March 2013 at 22:09  
Blogger ciki bom said...

http://cikimikiliki.blogspot.com/2013/03/contest-my-bias-is-my-prince-contest-by.html

23 March 2013 at 15:06  
Blogger Bilah Batrisyia said...

join!!!
http://vanillasyaliasyia.blogspot.com/2013/03/n-segmen-pertamamy-bias-is-my-princeby.html

23 March 2013 at 15:48  
Blogger fadhlin said...

Join

http://perfectly-imperfect-teen-97.blogspot.com/2013/03/segmen-pertama-my-bias-is-my.html

23 March 2013 at 18:43  
Blogger Kiki Comelico said...

dah join !!

http://syakirahshaharani.blogspot.com/2013/03/segmen.html

23 March 2013 at 22:26  
Blogger Bilah Batrisyia said...

http://vanillasyaliasyia.blogspot.com/2013/03/renter-eng-verssegmen-pertamamy-bias-is.html

rejoning :english version~~~ ^^

24 March 2013 at 23:58  
Blogger Norvanida said...

Join :)

http://norvanida.blogspot.com/2013/03/segmen-pertama-my-bias-is-my.html

26 March 2013 at 00:49  
Blogger Husna Hamzah said...

Saya join *O*

http://sixtennineseven.blogspot.com/2013/03/segmen-pertama-my-bias-is-my.html

28 March 2013 at 01:25  
Blogger crayon_amira said...

saya join :)

http://wwwzimeigui96-happy.blogspot.com/2013/03/segmen-pertamamy-bias-is-my.html

28 March 2013 at 15:37  
Blogger faten.banana said...

http://storymrsorange.blogspot.com/2013/03/segmen-pertama-my-bias-is-my.html

bukan den punya link ._. it's my friend, just tolong lol

29 March 2013 at 22:05  
Blogger Nur Hanani Hazis said...

salam FILZAH!!! ni second version dari saya.... sudilah baca walaupun teruk gila.... just for fun!! hopefully dreams become true... >_<

http://ken-himchan-wifey.blogspot.com/2013/04/my-bias-is-my-prince-second-story.html

2 April 2013 at 02:11  
Blogger Alina Rina said...

Saya joined ! :)
http://alinalelf.blogspot.com/2013/04/segmenpertama-my-bias-is-my.html

9 April 2013 at 17:39  
Blogger Bilah Batrisyia said...

http://vanillasyaliasyia.blogspot.com/2013/04/segmen-pertamamy-bias-is-my-princeby.html
joining it for the third time!!,seriously ni adalah segmen yg paling menarik pernah saya masuk!!! ^^

11 April 2013 at 21:16  
Blogger Norvanida said...

Join untuk kali yang kedua :) Harap sempat lagi..


http://norvanida.blogspot.com/2013/04/segmen-pertama-my-bias-is-my.html

16 April 2013 at 20:03  

Post a Comment


|