Love Yourself
Home Insta Twitter Follow Dash

owner



" May all of us are blessed with prosperous life ahead "


tagboard


Actually, i'm tooooooo lazy to edit this cbox part for now but anyway, thank you for bw here ^^ and you might just leave you footsteps in the comment until this part is fixed by me..


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

Losing my Idea
Wednesday, 6 March 2013 • 21:43 • 0 comments




hi all!!!! Assalammualaikum kepada para pembaca blog ini yang muslim ^^
maaf la dah lama tak update blog ni yew...buzy bebenor dan idea semakin pudar dan lama kelama2an ianya menghilang tanpa di 'PUBLISH'kan di blog ini ye..hihi...even more, i know. . .now, my wirting here is just a useless things and never be interesting news...its a FACT and i'm right! ^^

sori la...aku tak tahu apa yang menghilangkan idea yang gila2+ interesting for korang semua yang selama ini aku update kan ke blog ini..^^
ok2...thats never gonna make my heart feels better again...it even hurts more ada la! ^^

haha..ok la! taknak sedih2 ye dak^^ hmm..korang nak tahu tak...sekarang aku makin menggilakan BAP XD hahaha....well2, tiap2 hari aku tgk making diorg yang kat manila tu hah...suka I u know!! XD style habis....satu benda aku puji orang lelaki ialah, yang ada KEIMANAN [muahahaha!! takde kaitan tiba2 jew sebut!] dan STYLE!! i like a stylish person...stylish person is someone yg mengstyle kan dirinya dengan gaya yang dia suka dan itu menunjukkan personalitinya! ^^ yeah!! [kenapa aku cakap cam tu!!weirdo~~]
haha..so, i guess. . .its all for now la..
[ntah kenapa aku pilih gambar kasut tu XD takde keja benor!!]

<~~S E K I A N~~>



0 Comments:

Post a Comment


|