{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

kechain,penanda buku n butang kpop jadi kegilaan kpop fanz???
Sunday, 24 June 2012 | 17:27 | 0 comments
hi all!! haha...long time toll..rindu MY BLOG!!! haha...wow,banyak betul berlaku ea sekarang ny...dunia bebetul dah maju [of course lew=.=]
huhu...bestnye sekarang!! dah ade kechain kpop yg murah la gak=.= [alahai,buat sendiri boleh rr..^^]
hmm...nak buat bisnes la!! bisnes kechain...hoho...yela...sekrang kan ramai minat kpop...so,boleh lew klu nak buat kpop penanda buku, kechain or apa2 lew!! haha..
wow,x sangka gile doo!!
hoho...ianya bermula masa kat sekolah,sebenarnya...tadi masa pendidikan agama islam,me [filzah] terfikir rr..dari buat kechain banyak2 gantung kat beg or pensilbox baik jualkan...dapat lew duit...booeh cover tuk pa yg kita dah buat n boleh dapat untung kowt!!
so, i said to nana...''nana,y not kita jual ja kechain ny or kita buat penanda buku ka kan?? cam kita buta kechain ny...hmm???''
''ha! boleh gakk...''
''kita jual la nana!! ^^''
blablablablablablablabla... =.= [daa...panjang gilew siot!!]


klu di pendekkan,
cam kat atas 2 la jadinya kechain ny

*depan belakang ada kk!! ^^

ada lagi...jap ea...nak post berlungguk2!!


yg ny illhoon dengan minhyuk belakang dia pun ilhoon...

*klu korang nak letak gambar beza2 pun ok!! ^.6







ny pun gambo illhoon[well!! favourite aku...biar rr!!]

* korang nak tempah?? boleh!!




ny plak junhyung..belakang pun same..[well u know me..hoho ^O^]

* korang klu nak buat tempahan boleh...korang pegi fb filzah( Misako Shinira Kazukana) or (Siti Filzah) nak kita bole bincang tentang kechain or menanda buku yg korang nak




this is kai belakang dia taemin.. ^^ [korang kata la ape pun still me (filzah) x kan tukar fikiran coz diorg my favourite kpop!! >////<]

* so,klu korang nak,...korang contact me kk... my 6be is 012. . . . . . .
no3!! haha..na leh kasi 6be cam 2 jew!! haha



Newer Post
Older Post