If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

kechain,penanda buku n butang kpop jadi kegilaan kpop fanz???
Sunday, 24 June 2012 • 17:27 • 0 comments



hi all!! haha...long time toll..rindu MY BLOG!!! haha...wow,banyak betul berlaku ea sekarang ny...dunia bebetul dah maju [of course lew=.=]
huhu...bestnye sekarang!! dah ade kechain kpop yg murah la gak=.= [alahai,buat sendiri boleh rr..^^]
hmm...nak buat bisnes la!! bisnes kechain...hoho...yela...sekrang kan ramai minat kpop...so,boleh lew klu nak buat kpop penanda buku, kechain or apa2 lew!! haha..
wow,x sangka gile doo!!
hoho...ianya bermula masa kat sekolah,sebenarnya...tadi masa pendidikan agama islam,me [filzah] terfikir rr..dari buat kechain banyak2 gantung kat beg or pensilbox baik jualkan...dapat lew duit...booeh cover tuk pa yg kita dah buat n boleh dapat untung kowt!!
so, i said to nana...''nana,y not kita jual ja kechain ny or kita buat penanda buku ka kan?? cam kita buta kechain ny...hmm???''
''ha! boleh gakk...''
''kita jual la nana!! ^^''
blablablablablablablabla... =.= [daa...panjang gilew siot!!]


klu di pendekkan,
cam kat atas 2 la jadinya kechain ny

*depan belakang ada kk!! ^^

ada lagi...jap ea...nak post berlungguk2!!


yg ny illhoon dengan minhyuk belakang dia pun ilhoon...

*klu korang nak letak gambar beza2 pun ok!! ^.6







ny pun gambo illhoon[well!! favourite aku...biar rr!!]

* korang nak tempah?? boleh!!




ny plak junhyung..belakang pun same..[well u know me..hoho ^O^]

* korang klu nak buat tempahan boleh...korang pegi fb filzah( Misako Shinira Kazukana) or (Siti Filzah) nak kita bole bincang tentang kechain or menanda buku yg korang nak




this is kai belakang dia taemin.. ^^ [korang kata la ape pun still me (filzah) x kan tukar fikiran coz diorg my favourite kpop!! >////<]

* so,klu korang nak,...korang contact me kk... my 6be is 012. . . . . . .
no3!! haha..na leh kasi 6be cam 2 jew!! haha



0 Comments:

Post a Comment


|