Love Yourself
Home Insta Twitter Follow Dash

owner



" May all of us are blessed with prosperous life ahead "


tagboard


Actually, i'm tooooooo lazy to edit this cbox part for now but anyway, thank you for bw here ^^ and you might just leave you footsteps in the comment until this part is fixed by me..


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.

s2gm2n fre3 he@deR t0 mY foll0w3rs BY f@r@h @!na
Sunday, 25 August 2013 • 15:46 • 3 comments




hi dan assalammualaikum w.b.t kepada semua pembaca yang selalu merajinkan diri baca blog eden ni ye!
ok, sebenarnya hari ni, eden nak join segmen yang telah dianjurkan  Mrs. HunHan kita ni :D ok...sebenarnya mood memang tengah elok sangat untuk join segmen ni...syarat2 dia pun easy to follow mehh!! >.< [ok, sebab lain adalah sebab tgh desprate nak header baru XD ] so, korang join la segmen ohsem ni ye!!

ok, so inilah gambar yang menarik perhatian eden mula2 tadi XD ingat kan budak tu kena marah, rupanya introduction session >///////////_/////////<  *malu*


3 Comments:

Blogger Fara HunHan said...

thanks for joining. good luck and dont forget to promoting to ur friends ;)
Ahahaa,lol. mmg nmpk mcm kna mrh kan? xD

25 August 2013 at 17:10  
Blogger this is how life's go everyday said...

owh, ok...thanks :D in sha allah...tu la kan2?? buat suspen jerk manusia tu..

25 August 2013 at 19:28  
Blogger Fara HunHan said...

hahaa,okayy2 :D

25 August 2013 at 20:03  

Post a Comment


|