{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

Hadiah untuk para peserta s3gm3n mY B!as is my pr!nc3!~
Tuesday, 28 May 2013 | 05:44 | 7 comments
halo2 all!! and assalammualaikum to all muslims reader ^^ pagi ni, mesti korang rasa eden buang tebiat kan?? update blog awl2 XD hakhakhak!~
biaso ehh, mana ado bondo tak polik yang eden buatnyo hah!! hihi... ^.~

ok, kembali kepada tajuk dan niat asalnya hari ni, aku nak bagi hadiah saguhati kepada semua peserta yang join segmen aku hari tu :D aku dan para sponsor, amat2 menyukai karya yang telah anda buat..so lovely dan dreamy ^^ ferhh! terasa cam masuk dalam dunia tu la plak XD so, cam yang aku janjikan dan hadiah2 yang telah aku nyatakan untuk para peserta, hari ni. . .sponsor aku akan buatkan korang semua sorang satu freebies ^^ top button ajo hah!! harap korang sudi la menerima :) dan, kepada sesiapa yang rejoin, maaf la...sponsor eden tu, buzy orangnya. . . jadi tak sempat buat banyok2 tuk korang..jadi, bagi sama adil dan saksama, semua org just akan dpat satu jew top button utk sekali penyertaan ^^
ok! taknak lengah2 masa lagi, so. . .meh nak amik request korang ye!!! pemenangnya akan di umumkan in sha allah hujung minggu ni ^^

Freebies (top button) :~

nama:
bias:
warna:
bentuk (logo/ transparent/ bulat): pilih salah satu ya! ^^
url blog anda:

bagi sesiapa yang taknak top button pun takpe, maybe korang tak pakai top button, so. . .takpo lew ^^
ok! hanto lew cepat2 kay request korang tu, cepat hanto cepat lew dpt!! ^^
yosh! sekian tuk sekarang ye yo'lls! ^^


Newer Post
Older Post