If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

Hadiah untuk para peserta s3gm3n mY B!as is my pr!nc3!~
Tuesday, 28 May 2013 • 05:44 • 7 comments



halo2 all!! and assalammualaikum to all muslims reader ^^ pagi ni, mesti korang rasa eden buang tebiat kan?? update blog awl2 XD hakhakhak!~
biaso ehh, mana ado bondo tak polik yang eden buatnyo hah!! hihi... ^.~

ok, kembali kepada tajuk dan niat asalnya hari ni, aku nak bagi hadiah saguhati kepada semua peserta yang join segmen aku hari tu :D aku dan para sponsor, amat2 menyukai karya yang telah anda buat..so lovely dan dreamy ^^ ferhh! terasa cam masuk dalam dunia tu la plak XD so, cam yang aku janjikan dan hadiah2 yang telah aku nyatakan untuk para peserta, hari ni. . .sponsor aku akan buatkan korang semua sorang satu freebies ^^ top button ajo hah!! harap korang sudi la menerima :) dan, kepada sesiapa yang rejoin, maaf la...sponsor eden tu, buzy orangnya. . . jadi tak sempat buat banyok2 tuk korang..jadi, bagi sama adil dan saksama, semua org just akan dpat satu jew top button utk sekali penyertaan ^^
ok! taknak lengah2 masa lagi, so. . .meh nak amik request korang ye!!! pemenangnya akan di umumkan in sha allah hujung minggu ni ^^

Freebies (top button) :~

nama:
bias:
warna:
bentuk (logo/ transparent/ bulat): pilih salah satu ya! ^^
url blog anda:

bagi sesiapa yang taknak top button pun takpe, maybe korang tak pakai top button, so. . .takpo lew ^^
ok! hanto lew cepat2 kay request korang tu, cepat hanto cepat lew dpt!! ^^
yosh! sekian tuk sekarang ye yo'lls! ^^


7 Comments:

Blogger bilah batrisyia said...

Nama:Bilah
Bias:Suho
Warna:Light Pink or Light Blue
Bentuk:Trans
http://vanillasyaliasyia.blogspot.com/
Thanks :)

28 May 2013 at 08:52  
Blogger ShAZlinn Shazz said...

Freebies (top button) :~

nama:shazlin
bias:onew
warna:biru muda
bentuk:bulat^^
url blog anda: http://misspaiepal.blogspot.com/

28 May 2013 at 11:11  
Blogger hararakacak said...

nama:hara
bias:myungsoo
warna:hitam
bentuk:trans
url blog anda: http://pintu-suka-hati.blogspot.com/

28 May 2013 at 12:07  
Blogger Ween said...

nama: nurin
bias: L.Joe
warna: pink lembut
bentuk: bulat
url blog anda: http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/

28 May 2013 at 12:41  
Blogger Norvanida said...

nama:vanida
bias:lee donghae
warna:biru lembut
bentuk:transparent
url blog anda:http://norvanida.blogspot.com/

30 May 2013 at 17:28  
Blogger Husna Hamzah said...

Nama : Unaa
Bias : Baekhyun
Warna : Pink kemerah-merahan (rujuk warna blog heheh)
Bentuk : Transparent
URL : http://sixtennineseven.blogspot.com/

3 June 2013 at 13:59  
Blogger crayon_amira said...

nama : AMIRA
bias : FTISLAND
warna : ungu cair
bentuk : transparent
URL : http://wwwzimeigui96-happy.blogspot.com/
THANKS :D

6 June 2013 at 12:01  

Post a Comment


|