{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

Losing my Idea
Wednesday, 6 March 2013 | 21:43 | 0 comments

hi all!!!! Assalammualaikum kepada para pembaca blog ini yang muslim ^^
maaf la dah lama tak update blog ni yew...buzy bebenor dan idea semakin pudar dan lama kelama2an ianya menghilang tanpa di 'PUBLISH'kan di blog ini ye..hihi...even more, i know. . .now, my wirting here is just a useless things and never be interesting news...its a FACT and i'm right! ^^

sori la...aku tak tahu apa yang menghilangkan idea yang gila2+ interesting for korang semua yang selama ini aku update kan ke blog ini..^^
ok2...thats never gonna make my heart feels better again...it even hurts more ada la! ^^

haha..ok la! taknak sedih2 ye dak^^ hmm..korang nak tahu tak...sekarang aku makin menggilakan BAP XD hahaha....well2, tiap2 hari aku tgk making diorg yang kat manila tu hah...suka I u know!! XD style habis....satu benda aku puji orang lelaki ialah, yang ada KEIMANAN [muahahaha!! takde kaitan tiba2 jew sebut!] dan STYLE!! i like a stylish person...stylish person is someone yg mengstyle kan dirinya dengan gaya yang dia suka dan itu menunjukkan personalitinya! ^^ yeah!! [kenapa aku cakap cam tu!!weirdo~~]
haha..so, i guess. . .its all for now la..
[ntah kenapa aku pilih gambar kasut tu XD takde keja benor!!]

<~~S E K I A N~~>



Newer Post
Older Post