If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

a battle to fight for!
Tuesday, 2 October 2012 • 23:02 • 0 comments



hai2 for all blogger reader!! lama aku x update blog aku kan^^ haha....tu la pasal aq rindu korang semua!!! hmm...wow...pejam celik,pejam celik. . dah nak dekat pmr...huh...tidak ku sangka. . .haha,...cam lagu la pulak..hihi^^ada lagi 7 hari sebelum aq masuk dewan peperiksaan & jawab soalan pmr yg diberikan dengan betul supaya aq dapat result yg membanggakan! [cewah!! ayt ! siot toll!] apasal ngn aq nyeh ea?? haha...btw a week to go n boom!! i'm free!! haha...fuhh...penat siot sekarang....gilew x penat! school la, kelas tambahan la, tusyen la...then kena rest cukup2 la...no3!!! i hate this!! why!! why me!! huhu...penat gilew rr...aq x tahu la camne aq nak tempuhi ke hidupan nyeh...benci kowt!! huhh, but bak kata org, ''inilah kehidupan alam persekolahan buat remaja''....wow! =.=' <what the ? . ? ok2...
sekarang buzy. . .
B
U
Z
Y
.
.

n

BUZY lagi....[siot toll...ayat pelik gilew dohh!!] perhh....can someone please! please rr...please help me get out of this mess!!!! huhu....this is such a mess n it is messing up my life!...huh +_+
aq x tahu la camne aq nak hadapi lagi 7 hari dengan buku....aq benci buku!!! omg!! [oh my gucci ] sweet! >o< haha....[ aq dah x bape betul lew 2 ^^]
not hating books to much la...just school books something....i LOVE comics!!! LOVE IT!!!
haha....well2, dah cam x betul kan^^ hmphh. . .no3....i have 2 stay calm until that 'day' come...
huh, trouble banyak siot....
korang nak tahu x....aq rasa nyampah gile bilew nampak capital B, capital D ngn capital A...=,= cam dixx camnew ntah...huh...not gonna tell u guys now....^^ capital B 2 memang dixx....always...since before...haha...btw...sekarang aq rasa sampai sini jew kowt aq tell korang sal kehidupan seorg pelajar yg membosankan seperti aq ny tengah hadapi...^^
aq nak kasi korang tips sal belajar.... :(
but maybe later la kan....ok....nak sleep2 now....tata!!!!
cyunk korang gytuh [ayt gedix gilew =.=]
LOVE YAH [baru cun ayt camnyeh!! ^^] haha
ok2...tata. . . . . . . . . .


0 Comments:

Post a Comment


|