If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

Broken.
Tuesday, 2 May 2017 • 20:43 • 0 comments




Assalammualaikum & hi again peps!

Harini aku update lagi blog usang yang tiada cerita menarik untuk dikongsikan selain sesi luahan perasaan aku lagi. 

At last! about 1 month and a half to go before this all end. Tinggal lagi sebulan lebih something laa sebelum aku habis study dan tunggu untuk konvo bulan 11 ni. Rasa nak habis tu semakin membuak-buak sebab duduk sini pun, bukannya happy sangat. Entah la kenapa dengan hati ni.. walaupun dikelilingi orang, tapi tetap sunyi. Rasa macam tidak diingini kadang-kadang tu. 

Hurmm, kadang tu perasaan kita ni bukannya betul sangat. Tapi entah laa.. mungkin sebab banyak masalah. Haih, dah la gaduh dengan bestie pulak... hahaha.. (i guess we were in a fight now.. ) 
FYI, i'm really sorry to my bestie (Miss NHA) for those stupid fights we are having now or in the future. Such a childish we are, mostly I am, to be honest. Maybe because we were too busy handling our own problems until its involving our friendship that we built for the last 8 years. Sorry for jeopardizing it. Sorry for all the mistakes that i've made in the past that might annoyed and hurt you. Pejam celik, pejam celik dah 8 tahun beb! Later, let's celebrate our 8th friendship! 

Aku tau, that you ( miss NHA) are having you hard times in college. Hope for the best of you in the future. Sorry bebankan hang weyh. Aku ni dah la beban. Bebai pulak tu. Hahaha, such a sucker for a friend.

Do you guys know, sometime to aku rasa kalau boleh, biarlah kewujudan aku dihapuskan.. hehehe, well.. i guess that my existence isn't important, so why live? hahahahaha.. just how deeply i wish that would come true sometime. Lately, aku suka dengar lagu My Heart I Surrender by I Prevail. Sedikit sebanyak, aku rasa tenanglah sikit bila dengar lagu tu. Kalau tengok liriknya memanglah untuk lovers. Tapi untuk lirik tu deep sebenarnya. Bukan untuk lovers jaa.

Susah laa bila membesar ni. Walaupun ianya satu proses tumbesaran, tapi itu tak bermakna aku kena sukakan proses ni. Each time, my feelings are hurt. Growing up isn't fun guys! it hurts! it's truly hurt. Sebab tu aku suka tido. Tidur yang abadi macam sleeping beauty pun best... Hahahahaha..



But when you wake up.........

Reality hurts. 

People hurts.

People are rarely surprising. Always disappointing.

Feelings broken.

Btw, does any of you tahu cara-cara nak gembirakan hati? Haha, you know. To be happy. When will my happily ever after ending will come?




0 Comments:

Post a Comment


|