If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

nak paksa2 org plak!!! >:(
Wednesday, 27 June 2012 • 13:51 • 0 comments



hi korang!! we meet again..not offically met i mean...i mean we meet again in the cyber space..haha ^^
well,today...aku nak tell korang apa ea???hmm,what that can be...really bored..hmm? 2 jex ea??
ntah la...klu bored je...baik aku x yah tulis at blog doo!!
hoho XD
ok,today aq nak kongsi dengan korang tentang seorg manusia yg x reti nak rasa malu!!
dah la x reti nak rasa malu!! lepas 2 x reti plak nak tanya pendapat org!! dia keja nak win!!
WIN!
WIN!
&
WIN!!

that is all that she can think of!! huh,daaa.....
she never think of other feeling or anthing!! daaa!!
WINNING is all that she can EVER THINK of!!
huh!!

tolong rr wey!,please rr ok...nothing will bother her EXCEPT WIN ...
why!!
owh god,why...kenapa la ada seorg manusia cam 2!! tolong rr
RIMAS KEPALA HOTAK!! huh
dah la dia nak semua org ikut by HER RULES!!!
yoo!! i have my own rules to follow kk!!
n there are many more rules to follow!!! daaa!! bukannya dia sorg je yg bagy rules kk!
fikir rr skit.!!

huh,pasal rr!! sekarang ny,the prob is starting with kawad kaki for sukan [yo,...hari ny kowt..hoho ^^] weyh!! dia keja nak paksa2 org plak!! tolong rr!! tolng rr kk!!
tahun lepas dah masuk nak paksa org lagi!! ny yg buat aq naik darah ny!! cam nak sepak je!!
hmm...FYI, i dont care if ou wanna throw me out of u punya kontigen..like i wanna be there sangat!! please rr kk..dah la asuk kena paksa!! nak keluar pun kena paksa!! huh..


BY THE RULES OF MY RULE :~


+ NEVER LET ANYONE CONTROL U!! [if i dah sampai umo 21, at that time kk. . . MY WORLD FOLLOWES WITH MY RULES! ]

NEVER LET ANYONE HATES U BUT, IF THEY HATE U...JUST,FYI LIKE I CARE MUCH ABOUT U!![ wey,tolong skit ea...tolong rr blah dari sini sebelum korang buat aku naik darah...<---hihihi...to anyone that hates me ok..^^ ]

+ PLEASE!! DONT MAKE ME MAD OR MAKE ME HATE U BECAUSE U WILL GET WHAT U DONE TO ME BACK ^.^ [ daa..of course rr...i ny jenis berdendam gakk..hoho..penah jadi at sorang kawan i 2..so,be careful kk^^ muahh]

+ IF U HATE THE WAY I DO IT...DONT TRY TO MAKE IT PERFECT! [yoo!! korang dengar sini ea,klu korang x suka cara aq...cakap je...aku akan mendengar..tapi!! jgn nak buat sesuatu n nak benda 2 perfect BECAUSE nothing is PERFECT my dear friend! kecuali ALLAH SWT :) ]

*blablablablablablablablablablablabla...dah le!! malas nak tulis rr!! please rr..panjang kowt! huhu...korang kesian kan aku,sayang aku kan?? ^^ nice of u guys ^^ ha!! ny nak habaq mai!! org yg dimaksudkan di atas sana nuhh, salah sorg yg aku benci gak la nohh...sebab dia sama cam MY RULES 6be 3&4..daa...obviously.,huh ^^ ok la sayang2 semua...i think it is enough for now right? t laa..i sambung cite at korang balik kk ^^ love yahhh<3












0 Comments:

Post a Comment


|