If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

F R I E N D Z O N E
Sunday, 26 February 2017 • 20:22 • 0 comments




Assalammualaikum and Hi guys!

Pejam celik pejam celik dah nak masuk bulan 3. It's going to be MARCH soon!!!!! so disebabkan aku pun dah masuk last sem this march. . . . . and aku tak berapa nak bertajuk kali ni.. aku pilih FRIENDZONE. Hahahaha.. as tajuk //laughing emoji//

Since jep dengan sariyanti punya story menikah tu tersebar semalam, maka rakyat2 malaysia pun buatlah benda yang diorang suka.. rasanya kebanyakkan rakyat malaysia tahu yang kes Lofattah right? haha.. Lofattah di friendzone ye kawan2. Ramai retis malaysia ni, dari dulu lagi asyik kena friendzone. Kesian?

Well, not really since reality are cruel. Even dalam society ramai yang kena friendzone right? Hahaha. Friendzone is everywhere guys! i mean like, seriously. . .  it's everywhere //lol//... No jokes babe!

Kau suka dia, tapi. . . . . . . . . . .sayangnya dia suka orang lain. HAHAHAHA! jom berhuhu part tu~ Kalau kau confess, kau kena friendzone. Kalau kau berharap pun, kau tetap di friendzone.
So apa je yang tak kena friendzone? jawapannya?. . .

Pasrah. [ni untuk semua umat islam ler]

Kalau rongputeh kata, Have faith in Fate. 


Btw, being in friendzone isn't something bad actually in my opinion. It's actually fine. Well, it's like you're being reserved momentarily for someone better and that really suit you in the future. Yeah, maybe in a meantime you would feel lonely and everything but eventually you will achieve the happiness you hope for, isn't it true? 

Ok, so entry kali ni boring and sampai sini je aku tulis dulu kk~ adios!



0 Comments:

Post a Comment


|