If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

Feelings are GIFTED. Sometime, it is also SUCKS!
Thursday, 8 December 2016 • 22:41 • 0 comments




Assalammualaikum & Hi again guys!!!

Updating an entry at ma beloved blog again! <3
Hahahahahaha, anyway memang aku dah berkali2 nak upate blog.. tapi tulah.. buat entri nanti jadi draft, tapi pun dah published.. but i went and delete it afterward..

So, for now i'm feeling a bit happy since i'm listening to my musics.. somehow, music is something that is calming that chaotic heart of yours (well, at least that was what happening in my heart right now.. haha, chaotic)

First, kenapa aku letak macam tu untuk tajuk entri harini? Hm, of course sebab kita semua pernah lalui macam2 kan? pernah rasa macam2 dalam hidup kan?
Normal feelings are like happy, angry, sad, missed someone, fallen love, broken, devastated, pity, crazy (haha...) and so on..

Senang cerita laa, what we feel are the emotion we are showing right? hahahahaha... untuk sekarang aku rasa macam marah sikit, tapi alhamdulillah bila dengar lagu2 favorite,... segala amarah tu hilang serta merta XD
Mempunyai perasaan itu adalah satu anugerah yang tak terkata betapa untungnya untuk kita. Tapi, kadang2 tu.. Feelings are SUCKS! 

Serious sucks. 

Yes, we are humans. And being a humans are supposed to feeling all those things because Allah nak hamba2 -Nya kembali ke pangkuan Dia dan luah semuanya kepada-Nya. Sebab Dia nak kita ingat Dia selalu. Kita ni hanyalah manusia, sado macam mana pun badan kau, kau tetap pernah menangis suatu masa dulu. Kebal macam mana pun kau ni, kau mesti pernah rasa dikecewakan dan sebagainya? So normal la kan?

Hmm, btw apa yang related dengan tajuk harini ialah aku rasa perasaan aku ditikam2.. Even i wasn't supposed to feel those things yet towards someone.. it's just unacceptable!

Lawak kasar.
Siapa selalu terasa dengan lawak kasar? Haha. Benda tu sebenarnya lawak je. Jokes. Tapi tu laa.. kadang2 orang yang tak reti bertempat ni pakai main lepas je. Sakit kan? Sakit bila lawak kasar tu sebenarnya kita rasa macam betul..
Hm. Lawak pun kadang2 kita taktau nak bezakan sebenarnya ada betul ke tak dalam lawak tu sendiri.

So, apalah sangat. Lawak kasar kan? sentap sekejap je.. lepas tu lama2 ok laa.. tapi kalau buat lawak macam tu dengan perempuan, dia akan ingat sampai bila2.. tau sebab apa? sebab pemikiran perempuan ni kompleks sangat. Dekat depan mungkin dia akan tunjuk macam takda apa, tapi kadang2 benda yang sama tu berulang banyak kali dia fikirkan.

Anyway, fullstop dulu dekat sini. Rasanya macam dah banyak taip! XD Well, bila pendam banyak benda, kena luah pun banyak la kann? sebenarnya aku nak luah banyak lagi, tapi tulah masa tak mengizinkan sebab tak semua benda kita boleh luahkan dan lagipun, blog ni umum.. so benda yang lebih private tak dapatlah di share kat sini..so, sampai sini jela dulu ok readers? :)




0 Comments:

Post a Comment


|