{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

Tue-up-date
Tuesday, 20 September 2016 | 23:54 | 0 comments

Assalammualaikum and hi again peeps...

Tak tahu sebenarnya nak update apa ni, tapi dia rasa nak jugak mengupdate tu..hahaha XD Selalunya aku off day hari selasa.. so free selasa jela.. nak buat apa on off day pun kadang2 tak tahu... seriously weyh... boredom too much.. many things can be done, but the willing to do it is gone somewhere else~ //lol//

Hm, now it's been almost 1 month already since my internship at the new place.. kinda like it since it's in my hometown.. doesn't feel so lonely or missing my home sweet home..the work is fine, sometimes just a bit tiring. But, heyyy.. it's normal right? urghhh, being young adult is difficult.. //duhhh// adulthood must be much more challenging, right?? huhuhu

Soooooo, since dah balik sini... dan haritu meroyan pasal this nonsense feelings toward another human being ni, XD si dayah sharom, sahabat sebengong semangkuk dengan aku tu adalah tag satu gambar dekat ig hah.. hahaha >.<

Aku dah tak dapat cari gambar yang dia tag tu.. tapi seingat aku, gambar tu pasal move on laa.. maksud gambar tu lebih kurang macam ni laa, "move on tak bermaksud melupakan, tapi itu maknanya kau dah boleh terima dan redha dia bukan untuk kau."
Haaaa! cenggitulah kowt ayatnya.. lupa dehh.. hahaha, jadinya.. memula tu tak boleh nak hadam sangatlah ayat tu, tapi lepas fikiran waras dan logik aku dah kembali. . .
akhirnya. . . . . . . . 

Akhirnya aku pun boleh terima ayat tu dan mampu berfikir dengan warasnya XD dan cuba untuk melupakan perasaan yang sepatutnya untuk jodoh (org yang telah Allah tetapkan) aku..

Lepas tu, aku pun cubalah muhasabah diri dan rasanya takpa kowt kan? takpa kowt hidup alone without partner, single dan not being own by anyone ni...sokaylahhh.. tunggu jela kan? kalau jodoh sampai dulu, kita terimalah.. kalau ajal sampai dulu, harap kita semua sempatlah mengucap sebelum dijemput ilahi, right? hahaha

So sekian untuk update yang tak berapa nak update harini.. ^.^ 


Newer Post
Older Post