If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

Start all over again..
Friday, 26 August 2016 • 20:10 • 2 comments




Assalammualaikum and hi people....

Happy Friday btw. Cepat je masa berlalu kan? Dah hujung bulan 8 dah. Tunggu nak masuk bulan 9 je lepas tu lagi beberapa bulan je tinggal untuk habis praktikal...

Well, untuk budak2 batch aku laa.. but not me. //smile//
So, you know... things changed... Hahahahaha, ex employer aku dia memang lepaskan aku dari praktikal dekat kafe dia... tapi the situation i'm having here is,she won't sign or give a any evaluation marks on my work at there.. so kiranya macam takda bukti la yang aku pernah praktikal kat sana.. soooooo, dekat tempat praktikal baru ni, i have to start all over. Kira macam masuk balik laa..

Hahahaha, the point here is.. Here goes 4 months ahead of me..! semoga tidaklah aku berjumpa dengan owner macam tu lagi.. jauhkan la orang2 macam tu dari aku.. sangat menguji kesabaran dengan keangkuhan dia yang tiada penghujungnya. 

Okayyyyyy, stop pasal diorang. Sekarang kita cerita pasal batch aku. Hmm...

Seems like i had to ditch that batch.. Hmmmmm.. Bye korang.. (kot2 la korang ada yang terbaca entri ni) Seronok satu batch dengan korang.. banyak ragam, banyak perangai, banyak akal! hahahahaha..

Aku jadi dak2 junior la lepas ni.. Korang hakak2 habang2 senior aku laaaa~ hehehehe.. Goodluck guys.. kita takkan grad bersamalah nampaknya //sulk//

Anyway, thanks capital P sebab bagi kata semangat.. semoga kamu kurus seperti yang kamu harapkan.. Lain kali, nak main game kurus2 ni... jangan diajak orang yang bernama siti filzah..buang masa mengajak perempuan tu XD 

Semoga aku jugak boleh move on.. 4 bulan kan>> cukup kowtttttttt,... kbye!! haha





2 Comments:

Blogger Eeiou _ said...

Its okay sis. Just do your best for yourself ❤

27 August 2016 at 00:33  
Blogger Si Belahan Jiwa said...

thanks sis T^T inshaAllah! muahahahahahaha..

2 September 2016 at 12:36  

Post a Comment


|