{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

Start all over again..
Friday, 26 August 2016 | 20:10 | 2 comments

Assalammualaikum and hi people....

Happy Friday btw. Cepat je masa berlalu kan? Dah hujung bulan 8 dah. Tunggu nak masuk bulan 9 je lepas tu lagi beberapa bulan je tinggal untuk habis praktikal...

Well, untuk budak2 batch aku laa.. but not me. //smile//
So, you know... things changed... Hahahahaha, ex employer aku dia memang lepaskan aku dari praktikal dekat kafe dia... tapi the situation i'm having here is,she won't sign or give a any evaluation marks on my work at there.. so kiranya macam takda bukti la yang aku pernah praktikal kat sana.. soooooo, dekat tempat praktikal baru ni, i have to start all over. Kira macam masuk balik laa..

Hahahaha, the point here is.. Here goes 4 months ahead of me..! semoga tidaklah aku berjumpa dengan owner macam tu lagi.. jauhkan la orang2 macam tu dari aku.. sangat menguji kesabaran dengan keangkuhan dia yang tiada penghujungnya. 

Okayyyyyy, stop pasal diorang. Sekarang kita cerita pasal batch aku. Hmm...

Seems like i had to ditch that batch.. Hmmmmm.. Bye korang.. (kot2 la korang ada yang terbaca entri ni) Seronok satu batch dengan korang.. banyak ragam, banyak perangai, banyak akal! hahahahaha..

Aku jadi dak2 junior la lepas ni.. Korang hakak2 habang2 senior aku laaaa~ hehehehe.. Goodluck guys.. kita takkan grad bersamalah nampaknya //sulk//

Anyway, thanks capital P sebab bagi kata semangat.. semoga kamu kurus seperti yang kamu harapkan.. Lain kali, nak main game kurus2 ni... jangan diajak orang yang bernama siti filzah..buang masa mengajak perempuan tu XD 

Semoga aku jugak boleh move on.. 4 bulan kan>> cukup kowtttttttt,... kbye!! haha





Newer Post
Older Post