If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

Genap 17 (My Day!)
Tuesday, 11 November 2014 • 17:55 • 2 comments




hello and assalammualaikum semua!! 
haachoooo!! //bersin// wahh, dah lama sangat berhaitus ni.. hehe.. blog pun dah baru sekarang. up to date sangat uollls~ iollls je yang ketinggalan ke belakang, biasalah baru keluar dari pertapaan di gua.


haha.. wow!! fuhh, berdebu dah rupanya blog satu ni.. haha.. lahaii~~ biasalah, #SPMcandidate lah katakan.. memang jawapannya busy memanjanglah. [haha, busy sgt =.=' org lain pun busy, tapi taklah sebusy aku pun -.-'] hihi, btw sekarang ni kitorang [batch 97 teenagers] masih dalam suasana exam. Well habis exam pun hujung bulan sana nuhhh! tapi, alhamdulillah. . . macam ni jelah keadaan kami.. huhu, jiwas a.k.a MENTAL HANDICAP/mental breakdown sungguh bulan ni.. haha.. too much pressure this month. Hihi but i'm sooooooooooooo excited/happy/crazy/sad/lucky.
haha.. banyak benor slash kat situ ye? hehe, biasalah.. orang bila tekanan ni memang macam2 kerenahnya. salah satu contoh terbaik tu akulah XD 
haha.. btw, harini aku genap 17 tahun!! hihi :) gambar yang ditayangkan di atas ialah gambar kek birthday aku!!!!!! kek hari lahir yang ke-17 aku. 
haaa //mengeluh panjang// i'm so glad. Hihi.. 
itu ialah kek black forest!! hihi.. my favorite cake! hihi.. cantik kan :) my mom bought it for me :D and, she also bought be a present!! hihi :')

this is my present for this year!! hihi.. i got a shirt. red one :D

this is the present after i opened it!! :D 

i'm so glad.. hihi, sebab mak dan ayah takkan pernah lupakan birthday aku.. haha, yela.. lagipun birthday aku paling special.. haha! 11/11/97 
lagipun, aku satu2nya anak mak dengan ayah aku. Aku anak tunggal :) 
huhu, tapi sedih jugak!!! aku sedih sebab aku takut tahun depan aku dah tak boleh sambut dengan mak dengan ayah aku. 
aku kena sambut sorang2 sebab aku nak sambung belajar.. huhu.. noooooooooooooo!! aku nak setiap tahun dapat sambut dengan mak dengan ayah! sebab satu2nya sebab aku hidup di dunia harini adalah disebabkan oleh dua orang insan yang setiap hari menyempurnakan hidup aku ni. Mak dengan ayah aku.

*beloved parents! Mr Ab.Rahim and Mrs. Siti Rohah

hehe, harini yang first ucap birthday aku ialah ayah aku.. haha, ayah tak pernah fail untuk jadi orang yang first ucap happy birthday untuk aku. Haha, cuma dekat sini yang peliks skit is mak jela. Mak aku ni dia ialah seorang yang mysterious, you know? haha.. ntah la.. tapi mak takkan pernah ucap depan2 aku or bagi present depan2 aku.. since aku kecil! seriously. haha :) mak ialah seorang wanita yang jenis tak tunjuk perasaan dia depan2.. dari kecil aku perasan sikap mak yang satu tu.. haha.. but most important is, mak takkan pernah lupa birthday aku dan bagi aku hadiah and cake!! hehehe.. macam childish kan aku ni? :') actually, dari kecil aku tak kisah kalau orang lain lupakan birthday aku... but, only two person on earth that can never try to forget my birthday. This two person cannot ever forget about me on 11th November is my PARENTS! it is illegal to forget 11th November and me! haha.. 
mak tak pernah fail untuk bagi hadiah on 11th November to me. Hihi, setiap tahun.. aku tetap akan terima satu hadiah biarpun tak mahal dan tak murah.. 
so, sudah2lah cerita pasal ni dekat sini. kita sambung pasal birthday girl harini!!

*aipp!! jangan tenung lama2 birthday gurlz berdua ni nanti kena sumpah! [haha, just joking]

tengok!! jangan tengok dah XD haha.. huduh jiah muka aku ni haha.. lahaii~~ yang dekat depan bertudung hitam tu aku dan yang dekat belakang tu timo/timot a.k.a Siti Fatimah Hanim [timah].. haha.. sepanjang 5 tahun ni, dialah kembaran [kembar] aku yang sangat. . .  sangat. . .  sangat. . . [un-describable] haha.. but, well. . . she is going to be missed! by me.. haha.. tahun depan dah tak boleh sambut birthday dengan timo ni.. lahaiii~~ bye2, sayonara, adios amigo! :3 haha.. 
so, i think setakat ni jelah kowt aku mengupdate.. haha.. rasa janggal pulak menaip panjang2!! haha :3 haish.. kena kembali mengasah bakat menulis blog.. hoho.. so, wished me luck on my SPM result and pray me a good starting next year!! :D


p/s: happy BIRTHDAY to me~~~~


2 Comments:

Blogger Nor Nadia Syakila Jamal said...

Happy birthday dear.
Semoga dapat sambung belajar dalam jurusan yg adik minati :)

Kalau free2 terjah la blog akak ye.

12 November 2014 at 15:30  
Blogger this is how life's go everyday said...

thanks akak :'D inshaallah! tengah menuju ke arah itu dengan izin allah :)

21 November 2014 at 09:03  

Post a Comment


|