{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

SPM is keeping it distance with me!!
Friday, 25 April 2014 | 23:16 | 1 comments

hi and assalammualaikum! :3 yo!
what's up all!!??
aku di sini agak keletihan.. haha.., SPM candidates la katakan TT^TT

well, sekarang dah bulan 4 oii!!!! it's April now! but, April is going to leave me and May is coming to keep me in company for a while~~


haha... seronok tu seronok la jugak... tapi takut itu pasti XD hihi... SPM nak dekat kowt.. -_- giloh ko kalau aku tak takut >< haish.. aku harap sangat result SPM aku nanti elok dan seperti yang mak dan ayah aku harapkan... haish.. after SPM maka mulalah perjalanan kehidupan aku ke dunia realiti yang sebenarnya..haha.. well, in sha allah aku cukup tabah kowt kan untuk menghadapi dugaan yang bakal menimpa.. haha, well. . . Allah takkan uji hambanya melebihi kemampuan mereka sendiri... jadi! tabahlah Miss Dew...
korang tahu tak, walaupun baru bulan 4, tapi dah macam-macam aku tempuhi.. haha... rasa nak gelak pun ada.. rasa nak nangis pun ada.. hah! gelak itu pasti.. menangis itu pun pasti... tak semua orang hanya boleh tersenyum walaupun hatinya menderita kan?? so, pada suatu saat dan masa semestinya ada juga tangisan yang dilepaskan.. hah... sabar jelah... lagipun, sabar je yang boleh aku buat sekarang.. sabar dan redha.. :) harap sangat2 yang Allah akan sentiasa tabahkan hati aku untuk harungi semua ini tanpa satu tangisan pun di hadapan semua orang.. biarlah aku je yang tahu kesedihan aku dan tanganinya sendiri.. [haish2~ cakap serupa over je aku ni.. ayat selalu aje pasrah.. ye dak?]
ini satu quote yang aku suka sangat2!! betul sangat apa yang dituliskan tu kan?? :) siapa setuju?! haha..



you don't know how strong you are until being strong is the only choice you have


Newer Post
Older Post