{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

dapat SURAT CINTA yg pertama :'3
Friday, 7 March 2014 | 22:40 | 0 comments

hi dan assalammualaikum kepada semua!!!! :'D huhuhu.. alangkah berdebuZ+bersawanganZ belog ini XD haha... ntah sape ler tuannye ye?! >.< hahaha!! ish3... maaf la semua ye.. aku dah lama tak bukak blog sebab busy yo'allz! hahaha... serius weyh! :3 buzy norr!! well, buzy dengan sekolah lagi.. tuisyen lagi.. konflik zaman remaja lagi.. hahaha... alahai...~~ doa2kan hati ni terus tabah! >:D
ahh! malas cheq nak story2 dengan hampa... heboh satu dunia satgi... mampoih cheq kena katoq! [kedah mari skit... hihihi]
hmph, seperti tajuk yang ditulis untuk entri harini... aku rasa lawak sangat!! XD hahaha... aku dapat SURAT CINTA dari si DIA... huihuihui... alangkah "bertuahnya" hidup aku...haish2...
apa kan daya ye dok?? :3 bukan selalu dapat surat2 cinta ni... haish.. rupanya hensem... tapi sayang. . . .
sayang beribu2 kali sayang!!!!!
surat tu amatlah "memBELAH" jiwa dan ragaku >.< kuikuikui...apa kan nasib.. tapi ku harus menerimanya jua :3 ceitceitceit... mesti semua tertanya2... patutnya dapat surat cinta mesti happy2, suka2... tapi!!!! aku berduka lara gituh [aceh ayat -_- rembat dari mana ntah XD]
ini surat cinta bukan dari orang biasa2 maaa!!! ini surat cinta dari orang yang ada kuasa maa :3 hihi...
ish2., kenapa la aku ni kejam sangat kan?? asyik buat korang tertanya.. kihkihkih...ok la...
orang tu bagi aku surat ni... tgk gambar di bawah yaa~~ klu nak nampak tekanlah gambar untuk tumbesaran XD

kihkihkih... ni la surat cinta tu XD muahahahaha... "surat cinta" dari JPJ.. hahaha... dapat surat cinta ni sbb aku dah lesen P.. tapi pakai lesen L XD muahahaha.. aku taw tu salah aku.. well, aq masa dpat lesen P tu memang masa tu jugak nak tukar.. tapi, well. . . .mak den arr.. dia cakap "tak payah tukar! buat apa nak tukar2!! pakai je stiker tu!! nak menunjuklah kata ada lesen P dah?! tak payah!"
huh.. mak aku tu, klu dia cakap "tak" maknanya "tak" lah.. -_- huhu....kan kena free je!!! huhu.. nasib rm40 jiah XD hihihi.. well, aku tak bagitahu mak or ayah aku pun yang aku kena saman!! XD kihkihkih... aku bayar saman tu sendiri.. dengan duit sendiri.. malas ahh... takpe la.. sekali dah kena mesti kita akan beringat kan?? so, biarlah rasa skit tanggungjawab ni.. hihihi...



p/s-janganlah cuma beringat selepas terkena... beringat2lah sebelum terkena ye?!


Newer Post
Older Post