{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

new month to face, 9bulan 27hari lagi~
Saturday, 1 February 2014 | 20:05 | 3 comments

hi+assalammualaikum w.b.t. ^^ apa khabaq semua.. lama jugak aku tak update kan?? well, buzy... my schedule is packed up >< [ntah betul ke apa yang aku merapu tu?!] dah maasuk bulan 2 pun... huh. . . . .lajunya, kan?! bulan 1 dah berlalu dan lagi 9bulan 27hari untuk aku hadapi sebelum aku masuk dewan peperiksaan untuk ambil SPM [sijil pelajaran malaysia]... huish~ what a stress life as a student >< arhhhhh!!~ serius, tahun ni memang stress gila... hmph, yang study satu hal. . .ni hal2 lain yang menyemak bawah kain orang! haish... macam nak tembak sorang2... baru sebulan kan?? aku dah demam -_- hahaha!! pelik kan... yela... ni semua salah stress!! [nak salahkan stress -_- apa ke mental aku ni?? XD] face the reality and be strong!!! [yesh! go filzah~~~] hahaha... alahai, mohon rest dari reality boleh?? tolonglah! penat ok.. realiti sakiti dan menyakitkan aku la!~ aku dah muak dengan realiti.. tahu sebab apa??? sebab dalam realiti pun orang masih berpura-pura... siapa tak sakit hati oii~ haish, dah la.. malas nak ungkit+cerita pasal itu semua.. haha...
ok, sekarang cerita aku nak nangis plak.. :3 hihi.. serius weyh! aku rasa nak nangis jo... benda ini sangatlah serius weyh!! huhuhu... aku patah hati+remuk hati dibuatnya!~ apa taknya, addmath telah meROMPAK semangat aku sampai buat aku nak titiskan air mata...
tapi aku nangis tak la sampai berderai air mata mencurahi pipi [betul ke apa aku tulis ni?? -_-] aku memang la nangis tapi air mata tak jatuh ke pipi lagi.. ahh.. so hard man!! aku hilang punca terus nak buat addmath... huhuhu.. math tu boleh la lagi aku gagah membuat... tapi addmath.. memang hilang terus pedoman hidup..ini semua berlaku masa dengan tuisyen addmath... serius, aku rasa cam nak nangis kuat2.. tapi ramai orang derr~ malu la cheq! //flip chen// haha XD dah la takde kawan... kalau ada kawan boleh la aku yang hilang pedoman ni, hidup nyawa2 ikan ke... haish! sebab dekat sekolah pun, kalau aku tak faham sebenda, DO Wifeu ni yang tolong aku... >< huhuhu!!


ok! let's stop until here..kehilangan pedoman dalam addmath telah menghilangkan mood aku nak menaip.. jadi, sampai sini jelah aku cerita pasal kisah pahit aku bersama addmath the KILLER! chaw! adios!~


Newer Post
Older Post