{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

otaku stories giveaway by aisyah
Friday, 3 January 2014 | 18:04 | 3 comments
[klik banner untuk join]
1 Jan- 15 Feb 2014*mungkin berubah

hi dan assalammualaikum w.b.t
thanks sebab setia membaca blog lapuk lagi berhabuk eden ni hah.. :3 btw, this is the first time in 2014 punya entri!! yea!! :D happy new year... semoga tahun ini menjadi lebih menarik *wink*
hahaha.. so, anyway... aku join GA ohsem ni yg di anjurkan oleh Cik Aisyah comel kita ni :D haha.. aku sebenarnya sponsor untuk GA ni, tapi aku pulak yang join!! 
tak patut, tak patut. . . muahahaha... well, tuan empunya blog cakap sponsor pun boleh join. . so, takkan ku lepaskan peluang ini!!  gojez beb hadiah2 GA ni :3 korang join meh!

   so, GA ni actually senang je... although aku masih kebodohan2 tak faham camne.. tapi empunya blog kata, GA ni tulis je macam tulis blog hari2.. so, aku ingat aku nak tulis pasal hidup 2014 [tajuk yang bercampur!].. haha.. well, aku SPM tahun ni  rasa cam nak meraung pun ada :'( alahai, btw semua orang [inshaallah] kena lalui semua ini kan??!! >< itu pasal SPM...ok lagi la sebab itu masih boleh diusahakan untuk dapat gred yang elok2  [hihi.. gred aku sekarang, kurenggg elok skit XD haha] btw, aku dapat moto!! :3 aku bagi nama dia sakura... dia moto sym, jet... so, nama panjang dia ialah sakura jet :D hahaha.. comelllllll~ kan??  hiiiiii~ well, aku baru dapat lesen L.. tapi 26/1 ni aku nak kena pegi JPJ untuk amik test bagi nak dapat lesen P  noooooooooooo!!!~ aku takut... hihi.. mak dgn ayah aku beli moto sebab senang aku nak pegi sekolah.. hm, diorg kerja.. :3 so,klu aku balik lambat. .  takde la susahkan ayah aku sbb aunty van yang siottt [dy tu pariA] tu tinggal aku sbb lambat.. sial dohh! tang yang sekaum lagi sekulit dengan dia, boleh je dia tunggu sampai berkematu buntut! yang tang melayu ni, haremmmmm toll.! 5 minit pun dia kata cam 5jam -_- mmg dasar siall...
hmm, apa lagi aku nak cita ekk?? ahh!! cita sal hidup aku as kpoperz la :D owh, bagi sesiapa yang tak tahu, aku ni sebenarnya kpoperz ^_^ jadi jangan nak benci aku ye wahai haterz sekalian...


*ini ialah chanyeol, Park Chanyeol..bias aku..

bias adalah idol lelaki yang kita minat :3 dia hensem bagi aku..dia ciptaan Allah yang telah mencuri 2 per 5 hati aku.. muahaha! XD well, 2 per 5 dari hati aku adalah kpop life aku la.. lagi 2 per 5 hati aku adalah otaku life aku... yang selebihnya adalah, kehidupan aku sebagai orang biasa yang tiada apa2.. hamba Allah dan insan yang menjalankan hidup dengan normal XD [cam pelik je ayt aku...] btw, chanyeol a.k.a channie ni salah sorang dari EXO member..aku suka lagi diorg...btw, apa yang aku dengar tu macam best je, mcm menarik je. .  aku pun minatlah lagu tu :p
*exo member..semuanya 12 org.. anak2 org yang hensem2 belaka..

now, move on the next thing.. otaku!! :D aku suka jadi otaku.. well, aku takleh la lukis lawa2+hensem2 cam yagami chitose lukis... or semenarik cerita yang washio mie buat.. tapi aku ada la sedikit minat dalam melukis anime :D
*ni dari komik 24 warna yang aku miliki :3






so, takat ni jela :3 aku dah malas XD


Newer Post
Older Post