{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

My Twinkle Segmen_by_Nisha :D
Saturday, 5 October 2013 | 18:29 | 2 comments
http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/09/my-twinkle-segmen.html

assalammualaikum w.b.t kepada yang sedang membaca..
harini eden masuk satu segmen simple by Adik Nisha kita ni... :D senang je segmen dia..so, jom join ramai2!
ok,so. . .macam dalam syarat, kita kena komen blog adik nisha ni untuk penuhi syarat2 segmen..so, my komen for adik nisha [macam harsh sgt je aku ni XD muahahaha!]

KOMEN:
-comel je blog dia...
-lagu menarik..
-tak semak pun...
-rasanya blog ni, mesti happy macam tuan dia kan?? warna yg digunakan untuk blog ni ceria ^^ dan menampakkan lagi comel! >.<
-blog ni, tak nampak heavy sgt dengan advertisement semua. . .ok la ^^ simple..ala kadar gituh
-side board [erkk?? tu ekk nama yg org panggil untuk benda tepi ni?? =='] tu nampak penuh skit..tapi ok la :D
-overall, semua baik2 je >.< tu je.. owh, klu nak buat entri..jangan buat sarat2 sangat.. nanti takut tajuk kita tu boleh buat orang boring yerkk!!



jangan terasalah ye.. ini komen je.. but overall, komen dia satu je.. comel je blog adik nisha! :D


Newer Post
Older Post