If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

My Twinkle Segmen_by_Nisha :D
Saturday, 5 October 2013 • 18:29 • 2 comments



http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/09/my-twinkle-segmen.html

assalammualaikum w.b.t kepada yang sedang membaca..
harini eden masuk satu segmen simple by Adik Nisha kita ni... :D senang je segmen dia..so, jom join ramai2!
ok,so. . .macam dalam syarat, kita kena komen blog adik nisha ni untuk penuhi syarat2 segmen..so, my komen for adik nisha [macam harsh sgt je aku ni XD muahahaha!]

KOMEN:
-comel je blog dia...
-lagu menarik..
-tak semak pun...
-rasanya blog ni, mesti happy macam tuan dia kan?? warna yg digunakan untuk blog ni ceria ^^ dan menampakkan lagi comel! >.<
-blog ni, tak nampak heavy sgt dengan advertisement semua. . .ok la ^^ simple..ala kadar gituh
-side board [erkk?? tu ekk nama yg org panggil untuk benda tepi ni?? =='] tu nampak penuh skit..tapi ok la :D
-overall, semua baik2 je >.< tu je.. owh, klu nak buat entri..jangan buat sarat2 sangat.. nanti takut tajuk kita tu boleh buat orang boring yerkk!!



jangan terasalah ye.. ini komen je.. but overall, komen dia satu je.. comel je blog adik nisha! :D


2 Comments:

Blogger Nisha said...

Hai! ^^ Thank you for support my Segmen :-) And your comment. I appreciate it . Thanks alot :) Here, Senarai peserta dah keluar. Sila semak link entry awak :) http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/09/senarai-peserta-my-twinkle-segmen-by.html

5 October 2013 at 19:20  
Blogger Nisha said...

Hai ^^ Awak, sorry sgt2 sbb dah lama tak update psl Segmen ni. Sila baca entry ni, Why? Because awak salah seorang pemenang Segmen saya ! Tahniah2! :D harap awak boleh kasi detail header secepat mungkin ^^ http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2013/10/kepada-peserta-my-twinkle-segmen.html

28 October 2013 at 17:52  

Post a Comment


|