If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

s2gm2n fre3 he@deR t0 mY foll0w3rs BY f@r@h @!na
Sunday, 25 August 2013 • 15:46 • 3 comments




hi dan assalammualaikum w.b.t kepada semua pembaca yang selalu merajinkan diri baca blog eden ni ye!
ok, sebenarnya hari ni, eden nak join segmen yang telah dianjurkan  Mrs. HunHan kita ni :D ok...sebenarnya mood memang tengah elok sangat untuk join segmen ni...syarat2 dia pun easy to follow mehh!! >.< [ok, sebab lain adalah sebab tgh desprate nak header baru XD ] so, korang join la segmen ohsem ni ye!!

ok, so inilah gambar yang menarik perhatian eden mula2 tadi XD ingat kan budak tu kena marah, rupanya introduction session >///////////_/////////<  *malu*


3 Comments:

Blogger Fara HunHan said...

thanks for joining. good luck and dont forget to promoting to ur friends ;)
Ahahaa,lol. mmg nmpk mcm kna mrh kan? xD

25 August 2013 at 17:10  
Blogger this is how life's go everyday said...

owh, ok...thanks :D in sha allah...tu la kan2?? buat suspen jerk manusia tu..

25 August 2013 at 19:28  
Blogger Fara HunHan said...

hahaa,okayy2 :D

25 August 2013 at 20:03  

Post a Comment


|