If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

re-Listed untuk segmen My Bias is My Prince!~
Tuesday, 27 August 2013 • 19:22 • 3 comments




haloo and assalammualaikum w.b.t kepada pembaca setia blog sye [hok aloh! macam la ada yg nak baca sgt entri kau buat filzah oii!]
ok2 :D sebenarnya, hari ni eden nak re-List para peserta yang menyertai segmen blog eden yang ntah ujung pakal bila ntah yang eden buat tu hah!!! 

ok...rasanya dah lama sangat kan?? sebenarnya memang dah ada pemenang...cuma haritu bila eden buat entri Hadiah untuk semua peserta segmen My biAs my PriNce ni hah, just 7 org jew yang nak menebus hadiah. . .so, mana peserta lain ekk?? dan, bila eden pegi blog korang, boleh plak korang tukar url ekk?! XD haha...so, nak jejaki korang balik acane ekk?? so, kepada peserta2 yang belum tebus hadiah diorg, boleh la komen kat entri ni ye!!! :D hanya menunggu para peserta semua menebus kembali hadiah korang...well, pemenang utama pun mesti dah cuak kan?? haish :D jadi, untuk hadiah korang tu. . macam di janjikan... semua orang akan dapat top button free ye sebab dah join segmen ni!

top button:~

nama:
bias:
warna:
bentuk (transparent/ logo/ bulat) pilih salah satu taw! :
url blog anda:

so, ini pulak senarai peserta2 yang join tu!  [klu dah tukar url, mention sini ye!]



hope korang baca entri ni, dan cepat2 request kat sini ye! dan kepada yg dah request, request sekali lagi ye...untuk yg join segmen sye berkali2, maaf ye...korang cuma boleh request top button tu sekali jew! dan kepada yg taknak top button mention sini taw!


3 Comments:

Blogger hararakacak said...

kite dah request dah dulu and dah dapat dahh.. sankyu..

27 August 2013 at 22:36  
Blogger Nurin Aireen said...

dah tebus and dah save dah pun :)

28 August 2013 at 18:07  
Anonymous Anonymous said...

nama:fadhlin
bias: luhan
warna: pink
bentuk : bulat
url blog anda:
http://f-threesixfive.blogspot.com/

18 September 2013 at 08:15  

Post a Comment


|