{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

re-Listed untuk segmen My Bias is My Prince!~
Tuesday, 27 August 2013 | 19:22 | 3 comments

haloo and assalammualaikum w.b.t kepada pembaca setia blog sye [hok aloh! macam la ada yg nak baca sgt entri kau buat filzah oii!]
ok2 :D sebenarnya, hari ni eden nak re-List para peserta yang menyertai segmen blog eden yang ntah ujung pakal bila ntah yang eden buat tu hah!!! 

ok...rasanya dah lama sangat kan?? sebenarnya memang dah ada pemenang...cuma haritu bila eden buat entri Hadiah untuk semua peserta segmen My biAs my PriNce ni hah, just 7 org jew yang nak menebus hadiah. . .so, mana peserta lain ekk?? dan, bila eden pegi blog korang, boleh plak korang tukar url ekk?! XD haha...so, nak jejaki korang balik acane ekk?? so, kepada peserta2 yang belum tebus hadiah diorg, boleh la komen kat entri ni ye!!! :D hanya menunggu para peserta semua menebus kembali hadiah korang...well, pemenang utama pun mesti dah cuak kan?? haish :D jadi, untuk hadiah korang tu. . macam di janjikan... semua orang akan dapat top button free ye sebab dah join segmen ni!

top button:~

nama:
bias:
warna:
bentuk (transparent/ logo/ bulat) pilih salah satu taw! :
url blog anda:

so, ini pulak senarai peserta2 yang join tu!  [klu dah tukar url, mention sini ye!]



hope korang baca entri ni, dan cepat2 request kat sini ye! dan kepada yg dah request, request sekali lagi ye...untuk yg join segmen sye berkali2, maaf ye...korang cuma boleh request top button tu sekali jew! dan kepada yg taknak top button mention sini taw!


Newer Post
Older Post