{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

the ROYAL FAMILY :D
Sunday, 23 June 2013 | 21:59 | 0 comments
*cantikkan Princess Diana :D teringin nak lawa macam dia!! XD*
 
hi and assalammualaikum!!! hi korang2!! aku bosan hari ni..fuhh, siang tadi baru jew lepas dari seksaan 'konfrensi waris'...hihi..nasib baik tak kena marah!! ^^
hmm2 :D sebenarnya, entri blog eden buat hari ni sebab seronok tengok kelahiran baru untuk menambahkan keserian dan kecerian dalam hidup ^^ hihi..sebenarnya, eden tengah tengok cerita pasal the ROYAL dekat ntv7 tu...best tengok...well, siapa tak pernah ada angan2 nak menjadi princes and princess kan?? for me, I've always have that dream with me.. actually, aku dah pun menjadi princess ^^ I am my father and mother's princess, gonna be future queen to my beloved on family!! :D haha..terlalu jauh dah aku fikirkan kan2?? haha, tak salah untuk kita merancang kan?? aku memang suka baby >.< suka sangat2....suka barang2 baby, baby2nya sendiri...best3!!!
 
*cuba tengok gambar kat atas ni, Nampak cantik lagi simple kan??*
hihihi...so pretty mehh!! seronok!! I like babies ^^ dulu2, ayah eden cakap. . .eden tak banyak ragam..hihi :D [good girl gituh XD] *perasan jew kan2??
for me, eden suka warna simple2 dan lembut untuk bayi yang baru lahir...hihi..cakap macam pakar jew XD haha..tapi, betul...macam gambar kat atas, simple jew kan??
 
*warna ni pun cantik kan??*
senang cakap, kalau nak sesuatu yang baru untuk baby...pilih yang sekata warnanya :D lebih senang dan sedap mata memandang and kalau nak warna2 yang ceria pun boleh jew..tapi biar match...mix and match gituh!! ^_______________^ tapi warna putih lebih cantik kan?? aku kagum dengan princess Diana, bukan hanya sebab kecantikkan dia. . .tapi didikan dan kasih sayang dia terhadap anak2 dia...sayangnya dia dah meninggal dunia..dah tu, meninggal dunia pada tahun kelahiran aku >< she's a great mother for me la...seorang icon yang langgar semua peraturan kerabat hanya sebab nak tunjukkan sesuatu yang berbeza di mata dunia dan yang keras menyatakan bahawa kerabat diraja juga manusia biasa yang ingin menjalankan kehidupan yang normal.. [acewahh!!ayt aku XD hmm2..poyo jew aku ni]
hihi..aku ada la tengok skit2 psal the royal family history..hmm, agak interesting ^^ I like it...but, I think, mungkin setakat ni jew la nak cerita2 pasal2 royal family ni ^^ ok..sekian untuk malam ni!! bye!
 
 


Newer Post
Older Post