{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

no BLOGWALKING, no FOLLOWING BACK because BAD INTERNET CONNECTION
Saturday, 15 June 2013 | 14:29 | 0 comments
hi and assalammualaikum to all!!! :D talking with you guys again at my site ^^
hihi..map lew, eden ni kadang2 gilo skit XD haha...duduk terlalu lama dalam rumah >< sampai ada kawan eden samakan eden dgn kelawar!! huhu...sian rumah eden, kena cop gua sia2 jew == kawan eden tu mulut takda insuran skit...perhh...perkataan2 yg dia guna kadang2 semuanya menikam jiwa..
hoho...sebenarnya, hari ni, eden buat entri ni sebab bosan dan mencari idea untuk jalan cerita novel buatan sendiri ^^ hihi...kalau bosan2, eden suka buat cerita2 berdasarkan imaginasi eden...hihi.. ^^
pembaca setia, opkos lew Miss Juju Baekki :D
ok!! let us stop talk about this rubbish ok ^_~ ok, sebenarnya alang2 mencari ilham untuk sambung jalan cerita tu, eden ingt nak cakap la kat korang, bagi sesiapa yang follow dan BW ke blog eden, maap lew kalau eden tak follow balik lagi, dan bw ke blog korang lagi taw!! internet connection teruk skit == berukband la katakan, suka saja buat masalah...jadi, agak lembap untuk eden BW+follow korang2 balik taw! jadi pendek kata! elok jew balik berukband eden dari meragam, terus eden akan follow+BW ke blog korang balik :D lagipun, nak buat entri ni pun boleh tahan 45minit jugak la memandangkan internet slow, kalah kura2 beb!! so, malas nak tulis panjang2 sebab berukband dah spoilkan mood baik eden!! so!! chaw!! adios amigo!! annyeong!! konichiwa! pai2.. ^^ see you guys on your site or on my new entry laterrrrrrrrrrrr~~~~ :D
 
!!sekian alam!!


Newer Post
Older Post