{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

I'M BACK!!! same as the KONFRENSI WARIS a.k.a PERJUMPAAN WARIS
Friday, 21 June 2013 | 19:09 | 0 comments
hi and assalammualaikum all!!! :D i'm back!!! hihi..seronok dalam sedih :'( sedih sebab result exam baru2 ni teruk sangat!!!
seronok sebab dah boleh update blog...hahaha. . . Nampak sangat cam tak pernah update umur hidup XD teruja tahap jakun...haha...takde la...joking only mehh.. ^^
weyh!! kat sekolah korang [bagi yang masih bersekolah] buat tak lagi hari konfrensi waris?? huhuhu...eden sedih gilo ni!!! gilo kau tak sedih!! hari konfrensi waris ahad ni kowt!! owh, kenapa saya sekolah hari ahad??? sebab saya negeri kedah..^^ negeri Kedah dan seangkatan dengannya, weekend kami start hari jumaat dan sabtu..so, ahad is a school day..kesian kami kan!! :D hah!! tu la!! dah kata dari dulu lagi yang diri eden ni, amatlah KAH.SI.AN [kah.si.an tu ialah kesian maksud eden..] ish2...sedih2...huhu...eden takut, sebab eden nya result not so good la...alahai, budak slow+bongap skit cam eden masuk je kelas sains, tak bermakna kami budak2 sains XD haha..otak pun, mana sama dengan budak2 sains mehh...ish2..huh...tak tahu la..kesedihan ini tidak dapat di bendung lagi..mhuhuhuhu, weyh2!! lagi satu aku sedih sebab bias!! ohgyu!!~ pelik kans~~~~lalala. . .for real, eden sedih sebab Channie-ah a.k.a Chanyeol~
pasal anak teruna keluarga Park tu jugak eden nak sedih kan?? pelik2,. . . . . .tak pernah2 eden sedih sebab bias, apa ntah lagi untuk titiskan air mata aku yang berharga ni hanya kerana untuk seorang anak teruna orang korea >.< weirdo beb!!tidak ku sangka gituh..huhu..eden sedih sebab apa pun,. . .eden takmau sharing lagi dengan korang!! biarlah rahsia dulu buat sekarang..seandainya hati ini masih sakit, maka masa tu baru eden cita kk^^ so, end story tuk sekarang!! new story untuk nanti!! bye!!


Newer Post
Older Post