If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

Black Dog Bone - Di Ganggu Kenangan
Tuesday, 25 June 2013 • 20:33 • 0 comments





hi all! assalammualaikum ^^ hihi..hari ni, eden rajin nak sharing2 ngan korang lagu!! dah lama tak sharing lagu2 dengan korang kan!! so, today eden bagi lagu lama tuk korang kk!! hiiiiii~~ well, eden ni agak old school la...sebab ayah suka terapkan ciri2 old school tu dalam diri...lagipun, lagu ni ayah eden yang suka!! dia pun suruh eden suka..bila dengar lagu ni, sambil baca lirik dia. . . memang best! so enjoy!

Bila aku sedang termenung seorang diri
Terasa kesunyian melanda ruang hati
Menjelma berbagai kenangan di masa lalu
Fikiranku pun mula terganggu

Mengapakah ketika sendirian begini
Peristiwa lama mengusik di ingatanku
Membuat aku jadi resah tiada menentu
Terbayang bayang wajahmu

( korus )
Puas sudah aku cuba untuk melupakan
Pengalaman pahit sewaktu bersamamu
Tetapi kenangan tak mudah menghilang
Berdarahlah luka lama

Adakah penderitaan yang kutanggung ini
Tiada mungkin berakhir sepanjang hidupku
Ku berdoa agar lenyaplah semua kenangan
Yang sering menggangu fikiranku

( ulang korus )


0 Comments:

Post a Comment


|