{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

About Me :D [Full introduction]
Saturday, 22 June 2013 | 14:13 | 0 comments
 
hi and assalammualaikum all!!~ hiii~~ hari ni bosan tapi tenang...hari sabtu!!~ weekend la katakan..

ntah la....selalu2nya, masa2 weekend camni, semua orang keluar outing or hangout dengan friends or family kan...tapi, biasanya eden duk rumah jew...tak pergi mana pun...lain la kalau ada bajet lebih, keluar la kowt or kenduri kew. . .ntah dah biasa sangat dulu rumah sampai ada orang panggil eden 'kelawar yang suka duduk dalam gua' [eden yang suka duduk dalam rumah]. . .=__________= well, duduk dalam rumah seronok apa..tapi bosan la..well, macam eden ni, memang kena paksa duduk dalam rumah..mak ngn ayah tak suka eden keluar, takut jadi apa2..well, anak tunggal la katakana..so, malas nak panjangkan cerita, nak cakap satu jew. . nak bagi tahu korang pasal full profile about me!! sebab eden tahu korang takkan baca profile eden dekat about tu, so. . eden bagi tahu jew la ekk..

Full Name : Siti Filzah Bt Ab. Rahim
Call me : Filzah, Siti, Fil
Birth Date : 11 November
Live in : Malaysia, Planet of Earth :p


Pesuruh Allah SWT dan Pengikut Nabi Muhammad SAW yang degil lagi nakal >_<
Love My Family, Myself and Friends!!! [syg hampa sgt taw! kena ingat kenyataan ini selalu!]
I love My life and semua yang berkaitan dengannya
everything that is fun and enjoyable [for sure!]
Black, White, Cream, Rainbow colour
Suka makan makanan yang sedap lagi HALAL [terutamanya makanan yang dimasak oleh orang tersayang] !! begitu jugak minuman..
I AM A K-PoperZ, Anime Lovers, Jpoperz, I love MUSIC! GAME! SWEET THINGS! CHOCOLATE! ICE CREAM!
suka boys yang hensem lagi kacak [heloo! sapa taksuka sini komen mehh!] stylish hair style and stylish dressup [boys lew!] cute and nice girls! [gedikz semua d'tolak ke tepi kk!] friendly but not desperate person [let's us be friend! :D]


I HATE Haters [korang rasa korang dah cukup bagus la nak kutuk orang lain??! weyh! cermin diri sebelum nak kata kat makhluk ALLAH yang lain!]
MANUSIA PALING MENJENGKELKAN HATI >:p
CopyBugs =_____=' [macam takde idea sendiri nak copy orang punya apsal?! Allah bagi akal guna la! kalau tak reti jom belajar sama2...]
JENIS MANUSIA PERASAN BAGUS a.k.a JMPB
manusia talam berpuluh2 muka >:p


  My hope for now is, Semoga semua orang, tak kiralah siapa pun...semoga korang bahagia, gembira bersama orang tersayang dan senyuman akan sentiasa hadir dalam hari2 kita semua lalui ^^ kenangan terpahat bersama dijadikan pengajaran untuk kehidupan, dan masa depan kita, marilah kita buat yang terbaik agar kita akan tetap tersenyum menghadapinya :D happy and smile always!!

ok, i guess that's all about me kowt :D hihi..lagipun, i know..i'm not that perfect to judge others and i am imperfect for others too. . . .so, kat sini just nak cakap la yang inilah diri filzah untuk sekarang...masa2 depan tak tahu lagi kan?? so, i guess...tiap2 tahun nak update skit walaupun sedikitttttt~~~ sgt perubahan pasal filzah agar korang tahu setiap manusia berubah ikut perkembangan semasa dan update latest things la...so, hope korang boleh terima filzah seadanya...thank you for reading!!! ^^ sekian!!~ untuk sekarang la..


Newer Post
Older Post