{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

senarai peserta_First Segmen_My Bias is My Princes
Saturday, 25 May 2013 | 20:48 | 6 comments
hi and ASSALAMMUALAIKUM kepada semua pembaca!!! *fuh2...ha. . . ha. .  .hasyemmm!!!~* perh! berdebu siot beb blog eden XD
miss gilos blog aku....ferhhh~~~~ kesian my precious blog ni hoh!! cam berta'un jew tak di'update' benda2 kejadah yang terjadi in life aku ye dak!! haha...sori!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I'M SOOOOOOOOOOOOOOO SORRRRYYYYYYYYYYYYYYY!!!! REALLY SORRRYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!! huhu...maap yekkk kepada pengunjung2 belog sakai eden ni hoh~~ maap sebab tak kunjungi belog OHSEM korang tu ^^ maap tak update lama >< maap kepada semua peserta segmen eden yop! :( eden bebetul buzy benor...kalau tak buzy tu, berukband plak yang buzy memberuk :p sorryyyyy yopp!!~ok, malas nak lengah2, hari ni nak kasi lanjut itu segmen punya pasal la!! dah tak sabar beb eden nak bagi hadioh kat korang yopp!! *kenapa aku rajin guna perkataan yop ni?? =.= dah di 'BRAIN WASH' dengan novel2 yg eden makin galak membaca lew nyeh!!*
ok...first, soriiiii gila yop~~ lambat buat semua ni, biasa la, manusia == buzy memanjang kowt -_- fuhh, alang2 plak, sebelum cuti tu eden exam kan. . . .sekali, dua minggu daaaaaa eden exam yop!~ tu tak tahan gilos! second, hari ni nye post sal senarai peserta dulu kk :D dalam kul 10 atau lebih awal dari waktu itu atau lambat dari waktu yg dinyatakan tadi, eden akan update lak sal pemenang yehh!! ^^ in sha allah hadiah yang OHSEM gilos eden, akan mempercepatkan ye :D so, tanpa berlengah lagi, eden mempersembahkan senarai peserta segmen eden tu!! ada yang join berkali2 :D eden suka korang join berkali2 dengan cerita yang memang gempak gilos yosh!!~ so, enjoy story diorg. . .dan yang lain akan diuruskan secepat mungkin yo!!




Newer Post
Older Post