{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

Krisis kehidupan!!! Semua_Salah_Aku -_-
Wednesday, 3 April 2013 | 21:33 | 0 comments

hi all!!~~ so, korang apa khabar?? haha, sihat??? bagus la ^^ aku?? alhamdulillah sihat...tapi ada krisis kehidupan...hihi..
hah??!! krisis kehidupan apa?? hihi..krisis kehidupan ni terjadi pun sebab aku mehh..hoho...my mistake, my responsibility mehh ^^ ok, besok dah kena hadapinya dah...haish..takutttt~~ OMG beb!!! aku ni jenis yang takut+malu+gelabah depan orang >< haish~~~ masalah ni disebabkan kebodohan ketika muda XD muahahaha...cam bajet jew ayt aku XD sengal habis kowt!! hahaha
too young too stupid to realize ~~ that is something true!! but, too many mistake,and there's so much we learn..haha...
korang tahu tak apa yang aku buat??? tak?? bagus la^^ haha..dah sewel agaknya ekk == tension je lebih..hohoho....ini soal seorang manusia. . . .hihi...aku ni kan seorang "heartbreaker" dah tu, nak dok dekat2 gak!!! haish!!~ sepak jauh2 kang..hoho... sama cam hubby aku XD heartbreaker >.< yea!!!~ hubby ku channie...


see~~ my chanyeol a.k.a Yeollie/Channie/Eggyeol is a heartbreaker >.<
this is the EXO gangster~~ weeeeee. . .  *loncat cam masuk karung kanggaru*
muahahahaha.. 
banyak la jugak oo persamaan yang tidak disengajakan beb!! teruja hati aku...miehehehe. . . 
ok!! dah terpesong jauh dari tajuk asal...but, yang berkenaan dengan tajuk pun sebenarnya dah nak tutup dah story sal benda tu...so~

~sekian semua~



Newer Post
Older Post