If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

Vintage a.k.a I HAVE A CLASSIC SOUL XD
Monday, 11 March 2013 • 18:36 • 1 comments



hi~~ assalammualaikum juga untuk pembaca muslim~~ hihi...
lama tak aku tak update XD hihi.. [cam lew lama sgt =.=']

hihi...ok! mari kita terus ke tajuk hari ni kk...vintage?? classic?? hmm..hahaha, apa kaitannya semua tu dengan aku kan?? XD haha...
ok2..sebenarnya aku merasakan bahawa diri aku ni jenis classy/classic skit XD style orang lama gituh!! haha..^^ aku jenis suka benda2 yang old things something ^^ i like!~

ntah la nak cakap camna, but one thing for sure la...aku memang suka benda2 classic...maybe classic things ni ada kisah sebaliknya kan2 :D i don't know la..lagu2 lama pun best...orang kata apa ntah!!!~~ [hihi..sori lew, forget deh!]
classic n sebenarnya benda yang baru pun boleh mehh....tak bergantung hanya pada usia sesuatu barang yang kita sayangi a.k.a HARGAI jew...classic boleh terbahagi kepada beberapa bahagian...[i'm guessing XD]
lagu ada yang classic,gambar yang classic, dress pun taw! ^^ haha...senang nak cakap vintage is something yang classic dan sesuatu yang diperbaharui [ ntah rr XD i don't know much about vintage ni] 
so, i guess this is the ending sebab i don't do my research on vintage just writing what i know about it jew...^^


LOVE EVERYTHING THAT IS AROUND YOU BECAUSE YOU MIGHT LOST IT SOMEDAY


1 Comments:

Blogger King Ayam said...

Heyho... Umur kita sebaya :) *itupunnakcakap!!! Harharhar.

12 March 2013 at 18:37  

Post a Comment


|