{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

Vintage a.k.a I HAVE A CLASSIC SOUL XD
Monday, 11 March 2013 | 18:36 | 1 comments
hi~~ assalammualaikum juga untuk pembaca muslim~~ hihi...
lama tak aku tak update XD hihi.. [cam lew lama sgt =.=']

hihi...ok! mari kita terus ke tajuk hari ni kk...vintage?? classic?? hmm..hahaha, apa kaitannya semua tu dengan aku kan?? XD haha...
ok2..sebenarnya aku merasakan bahawa diri aku ni jenis classy/classic skit XD style orang lama gituh!! haha..^^ aku jenis suka benda2 yang old things something ^^ i like!~

ntah la nak cakap camna, but one thing for sure la...aku memang suka benda2 classic...maybe classic things ni ada kisah sebaliknya kan2 :D i don't know la..lagu2 lama pun best...orang kata apa ntah!!!~~ [hihi..sori lew, forget deh!]
classic n sebenarnya benda yang baru pun boleh mehh....tak bergantung hanya pada usia sesuatu barang yang kita sayangi a.k.a HARGAI jew...classic boleh terbahagi kepada beberapa bahagian...[i'm guessing XD]
lagu ada yang classic,gambar yang classic, dress pun taw! ^^ haha...senang nak cakap vintage is something yang classic dan sesuatu yang diperbaharui [ ntah rr XD i don't know much about vintage ni] 
so, i guess this is the ending sebab i don't do my research on vintage just writing what i know about it jew...^^


LOVE EVERYTHING THAT IS AROUND YOU BECAUSE YOU MIGHT LOST IT SOMEDAY


Newer Post
Older Post