{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

Update_Segmen (pertama)_My bias is my prince
Saturday, 23 March 2013 | 18:58 | 0 comments

haloo all!!~ assalammualaikum bagi semua umat islam :D ok..mesti dah lama korang tak dengar cerita sal aku kan2~ yeah! i know..hihi..sebenarnya banyak dah berlaku..tapi malas aku nak fikirkan..taknak la stress cuti ni!! owh !!
akhirnya!! cuti semester pertama dah tiba!!!~ sukanya dalam hati~~
hihi...ok2!! back to the real topics kk!

ok! even today masih lagi berkaitan dengan segmen yang aku anjurkan tu hah :D mula2 ramai la yang join.. hihi..thanks tu all the follower that has been following my blog!! korang memang gempak+gojez+AWESOME!~ yeah...atas  budi baik korang yang dah follow aku...aku just boleh kasi hadiah tak seberapa ni jew :D
hadiahnya ialah. . . . .*bunyi drum~~~~*



"thanks for following me!! to you who do follow me out there!~"




"sorry over excited kk!!"

ok!! berbalik kepada niat asal!! segmen yang aku buat tu telah mendapat kata sepakat daripada sponsor2 kita dan aku sendiri!! tarikh tutupnya telah ditetapkan!!!~~ hihi..
dan tarikh tutupnya ialah 13/4/2013!!! hee~~~~ ok lew tu kann...ada lagi masa...dalam beberapa minggu jew lagi...yeah! hihi..lagipun SPONSOR 2 kita tu hah..dia tak sabar2..kalau tak..sekarang jugak dia dah suruh saya tutup segmen tu hah == kesian la rakan blogger kpoperz cam yang telah join segmen2 saya tu hah..tak dpat nak join..jadi saya bagi lagi skit masa..so, silakan...hihi :D
jadi!! bagi siapa yang tak join2 lagi segmen ni! ha!! tunggu lagi!~ join la...best taw...meh2..ajak ramai2 join...owh..ada sorang yang join segmen ni cakap, dia lebih suka kalau buat english kan?? ha!!~ takpew...saya tak kisah kalau korang nak buat cita ni simple gilew! pastu, english kew, bm kew..no bantahan kk:D buat jew..asalkan kami boleh menilainya kk.. :D ha!! asyik lupa jew saya pasal ni...pastikan orang yang korang tag tu, tahu taw yang korang tag dia... :D dan paling minimum untuk menge'tag' ialah 1...paling maximum menge'tag' ialah NO LIMIT :D so..enjoy!!


Newer Post
Older Post