If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

Segmen (Pertama)_My Bias Is My Prince_by filzah_update
Monday, 18 March 2013 • 16:05 • 3 comments





haloo semua!!!~~ :3 hari ni nak buat satu update mengenai segmen saya which is that, My Bias Is My Prince tu la ^^ first segmen eden tu hah!! hihihihi..
salah seorang sponsor saya tu hah~~~ katanya karya2 semua peserta segmen ini, bagus2!! haha...dia dah ada yg most like able and unlike able ^^ dia merungut kat saya. . .katanya "kenapa la kita tak boleh bagi ja ramai yang menang!! >.< antara yang dah buat tu, ____ orang dah aku suka karya2 depa!! arhh XD loveable dehh!"...so, disebabkan sponsor kita dah cakap cam tu...saya pun cadang nak buat...hihi..lagipun, walaupun baru 11 orang yang join segmen ni, tapi semua karya anda terbaik2 lah senang cakap!!! haha..imaginasi yang bagus :D plus dengan cita2 yang setiap orang harap akan berlaku dalam hidup diorg nanti kans~~~ ^^ uwyeah!~!~!~~~
so, tanpa melengahkan masa lagi...saya mengubah Hadiah untuk segmen ini *bajet gila ayt aku =='*

Hadiah yang disediakan!~

Hadiah utama ialah topup RM5 untuk 2xorg [karya paling menarik hati] :D


Review blog [akan dipilih oleh para sponsor dan saya sendiri]


 Freebies buat 3xorg [freebies terbahagi kepada header,top button dan cursor bertemakan bias yg diminatiPemenang ke-2 dan ke-3 hanya boleh pilih salah satu freebies yang diatas dan pemenang pertama akan mendapat ketiga2nya.]

 Blog anda akan di Promote [bagi top 15/ 15 yg terawal sahaja]

 Top button bias anda bagi semua yang menyertai segmen ini ^^


3 Comments:

Blogger shahrayyan said...

wOhOOOoo.. terbaik laa .. haha

19 March 2013 at 01:25  
Blogger Baek Ji Kyung said...

filzah ag silapla....hadiah utama 3 org

20 March 2013 at 21:38  
Blogger this is how life's go everyday said...

== ha2...nanti aku tukarkan naa

21 March 2013 at 15:09  

Post a Comment


|