{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

Segmen (Pertama)_My Bias Is My Prince_by filzah_update
Monday, 18 March 2013 | 16:05 | 3 comments


haloo semua!!!~~ :3 hari ni nak buat satu update mengenai segmen saya which is that, My Bias Is My Prince tu la ^^ first segmen eden tu hah!! hihihihi..
salah seorang sponsor saya tu hah~~~ katanya karya2 semua peserta segmen ini, bagus2!! haha...dia dah ada yg most like able and unlike able ^^ dia merungut kat saya. . .katanya "kenapa la kita tak boleh bagi ja ramai yang menang!! >.< antara yang dah buat tu, ____ orang dah aku suka karya2 depa!! arhh XD loveable dehh!"...so, disebabkan sponsor kita dah cakap cam tu...saya pun cadang nak buat...hihi..lagipun, walaupun baru 11 orang yang join segmen ni, tapi semua karya anda terbaik2 lah senang cakap!!! haha..imaginasi yang bagus :D plus dengan cita2 yang setiap orang harap akan berlaku dalam hidup diorg nanti kans~~~ ^^ uwyeah!~!~!~~~
so, tanpa melengahkan masa lagi...saya mengubah Hadiah untuk segmen ini *bajet gila ayt aku =='*

Hadiah yang disediakan!~

Hadiah utama ialah topup RM5 untuk 2xorg [karya paling menarik hati] :D


Review blog [akan dipilih oleh para sponsor dan saya sendiri]


 Freebies buat 3xorg [freebies terbahagi kepada header,top button dan cursor bertemakan bias yg diminatiPemenang ke-2 dan ke-3 hanya boleh pilih salah satu freebies yang diatas dan pemenang pertama akan mendapat ketiga2nya.]

 Blog anda akan di Promote [bagi top 15/ 15 yg terawal sahaja]

 Top button bias anda bagi semua yang menyertai segmen ini ^^


Newer Post
Older Post