If I Had Wings
Home About Twitter Insta Follow Dash

owner



FootSteps

" Some people would admit themselves as Princess , but me? Hell no! I'M THE QUEEN


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah. Re-edited by Filzah

Header Transparent (kpop) 1#
Friday, 29 March 2013 • 22:12 • 0 comments




haloo manusia2 comel sekalian!!! Assalammualaikum!!! hi2!!! dah lama kan aku tak update?? yeah~ sebab aku kemalasan. . .tahu tak..malas pun ada tahap ooo..nak tahu tahap kemalasan aku apa???
tahap kemalasan aku ialah TAHAP DEWA!! muahahaha, itu hanyalah ibarat dan kata2 manusia2 tegar fb sekaang ni hah XD 
ok!! without wasting more time here, now, then *apa yg aku merapukan ni!!>.<* aku nak bagi korang freebies!! freebies header ^^ alahai..tahu hah, korang pun bukannya nak pakai sangat freebies buruk aku ni hah...just nak bagi la...dan kalau korang nak aku akan buatkan...boleh request. . .tapi mesti korang takkan mintak freebies alah ni kan :D but i will give it, although korang tak ambilnye..tapi kalau nak, komen ye!! and no! RE-FREEBIES!!~




http://3.bp.blogspot.com/-IRvT5STPKx8/UVWgZyHkcfI/AAAAAAAACe4/_LbfenUZQPk/s1600/channie.png





http://1.bp.blogspot.com/-Ir7RXlE6MCQ/UVWgklj4AbI/AAAAAAAACfA/pOsQoTAuxjM/s1600/header+kpop.png




http://4.bp.blogspot.com/-bN_sjojNQmk/UVWgky_xwVI/AAAAAAAACfE/t_yGbljOpe8/s1600/yoseob+header.png





http://2.bp.blogspot.com/-dhu-vwHzbv8/UVWgvtfAWsI/AAAAAAAACfQ/H-5vVMB6DBc/s1600/header+zelo.png




0 Comments:

Post a Comment


|