{ Life Is An Unexpected Journey }

Dear Allah SWT, please always give me the strength to go through the difficulty YOU put me in.

For the people who always been by my side. THANK YOU

I will always cherish the moment that has been given to me.

Sometimes when you realize there is no one by your side, you know it’s time to learn how to face things alone and never gave up.

They who believe in me, are like the diamonds that are so precious and priceless in my life.

Life are sometimes sucks, but i still have to face those suckers and bitches if i wanna survive in this wicked world.


( D R E A M C A T C H E R )











Shooting Stars.
"Luck is like a gamble"
M I S S Y

Growing up into adulthood by days. 19 to be 20. Maybe becoming a miss chef in the future. No need to follow, just read about my boring so called life.


F O O T S T E P S







Bla Bla Bla. . .



Skin 100% By Yeza리키 . Header from Kaori_Chan and icon from here . Favicon are from xiolu .

short stories of you ad beloved bias!!~
Wednesday, 13 February 2013 | 11:47 | 0 comments

hi readers!!! and assalammualaikum para pembaca muslim sekalian!!~~ hari ini, aku nak cakap2 je la ngn korang..bosan la...no friends, no freedom lagi^^ haha
ok, seperti tajuk entri hari ini, aku ingin berkongsi dengan korang la sikit skil menulis aku dengan korang semua..^^ hahaha..well2,selalunya aku akan bagi orang terdekat or orang yang rapat dengan aku je yang baca karya2 tak seberapa aku ni je^^ [tapi selalunya yang baca ialah juju ayumi/Mrs.b@ekk! je..hihi XD] tapi aku ingat nak kongsi dengan korang2 semua tentang apa yang aku minat ^^

korang tahu tak..kalau nak tulis sesuatu kan, dia kena ada feel!!!kena tulis apa yang dia rasa,apa yang lahir dari lubuk hati dia supaya para pembaca suka membaca dan tak bosan....haha...semua tu melibatkan emosi/perasaan dan imaginasi yang tinggi, supaya apa yang penulis tu sampaikan dapat dirasai dan dihayati oleh para pembacanya!!!~ ada effect gituh..hihi ^^ baru la membaca menjadi satu keseronokkan^^ kalau penulis dia takde mood masa nak tulis tu, memang takde effect la kepada para pembacanya =_+ that is somthing not good people!!! NOT GOOD!!~~
hmm, mesti korang akan kata dalam hati, 'ha?? kalau nak kena ada feel baru boleh buat semua ni susah la...'
hmph..memang susah...tapi kena tak boleh la paksa diri untuk buat benda yang kita tak sukakan?? haha..jadi, berhenti la...bila ada mood untuk buat balik benda tu, idea melimpah2 sampai korang terasa tersangat happy!! ahaha.~~ [cam takde kaitan jew apa yang aku cakapkan niXD]
so, next entry. . .aku akan buat satu cerita...pasal bias dengan kita...tapi heroin cerita tu, korang sendiri la kena bayangkan yang dia tu korang kk!!~~ sebab heroin cerita tu akan akan letak je sesiapa or apa2 nama...^^ taknak letak noona2 sekalian, sebab mungkin korang takkan sukakan sunbae tu kan??or mungkin korang rasa cam bias korang tak padan dengan sunbaa/noona tu..^^
harap nanti korang enjoy membaca kk!!!~~~
sekian dulu lah untuk sekarang!!!~~assalammualaikum. . . . . . . . . . . . . . . .~~








Newer Post
Older Post